Tweets: [X]

route

Amsterdam RAI
Holland complex
Europaplein 22
1079 GZ Amsterdam

per tram, bus en trein
Iedere tien minuten onderhoudt tram 4 een dienst tussen het centrum van Amsterdam, Amsterdam CS, en Amsterdam RAI (halte Europaplein). Vanaf NS-station Amsterdam Amstel kunt u de RAI het beste bereiken via metrolijn 51 of bus 15. Metrolijn 51 heeft tevens verbinding met Amsterdam CS. Vanaf Amsterdam Sloterdijk kunt u Amsterdam RAI het beste bereiken via sneltram 50. Het NS-station RAI ligt op 300 meter van Amsterdam RAI en heeft regelmatig verbinding met station Amsterdam-Duivendrecht, station Amsterdam Amstel en station Schiphol, die zijn aangesloten op het internationale intercitynet.

met de auto of motor
Direct bij het naderen van Amsterdam via de autosnelwegen A1 (Amersfoort/Amsterdam), A2 (Utrecht/Amsterdam) of A4 (Den Haag/Amsterdam) is op de ringweg rond de hoofdstad (A10) de RAI aangegeven op de ANWB-borden. De RAI ligt direct aan de ringweg (afslag S 109). Onderaan de afslag worden de RAI parkeergarages aangegeven.

per vliegtuig
U reist met de auto, trein, taxi of bus binnen 15 minuten van Schiphol Airport naar Amsterdam RAI. Op de internetsite Schiphol.nl vindt u ondermeer een overzicht van actuele vluchtinformatie, aansluitend vervoer naar de RAI en zakelijke faciliteiten op de luchthaven.

ingangen en parkeergarages Amsterdam RAI
Voor het verlaten van de RAI-garages en de terreinen rond het RAI-gebouw heeft u een uitrijkaart nodig. Deze kosten € 16,50 en zijn verkrijgbaar bij de kassa of bij de machines in de parkeergarage. De parkeergarages sluiten twee uur na de officiële sluitingstijd van het evenement. De overdekte parkeergarages zijn onderverdeeld in secties en vakken. 
Aanmelden GRATIS Nieuwsbrief Afmelden

Volg ons op:

Jumping Amsterdam wordt mede mogelijk gemaakt door

RAI Noord Holland
Telegraaf
          Rabobank              Rabobank helden

Show your skills!

Jumping Amsterdam is meer dan alleen hippische topsport. Het evenement staat ook bekend om het entertainment van hoog niveau, zowel binnen als buiten de piste. Na de fantastische shows van over de grenzen die het Jumping publiek op verrassende,...

Nieuwe visual Jumping 2015

The Communication Company did it again! Voor de vijfde maal op rij heeft het reclamebureau alle ingrediƫnten van Jumping Amsterdam (topsport, entertainment en Amsterdam) in de campagne voor 2015 weten te vangen. Naast internationaal springruiter...

I amsterdam
Algemene voorwaarden - realisatie CyberNed