Kingsley Future Cup U25


Tijdens ‘The Diamond Edition’ van Jumping Amsterdam werd de eerste Kingsley Future Cup U25 presented by Hoefslag verreden. Het publiek op de uitverkochte tribunes heeft kunnen genieten van prachtige dressuursport en zag Jasmien de Koeyer met Esperanza naar de winst rijden. De Kingsley Future Cup is voor dressuurliefhebbers een lust voor het oog en voor jonge, talentvolle combinaties een mooie kans om in de bijzondere entourage van de RAI te rijden. Want ook jij kan je selecteren voor de finale van de Kingsley Future Cup U25 presented by Hoefslag tijdens Jumping Amsterdam! 

Voor de finale, die verreden wordt op zaterdag 25 januari, zijn vier selectiewedstrijden aangewezen. Een U25-combinatie dient aan minimaal twee selectiewedstrijden te hebben deelgenomen om kans te maken op een finaleplek. Doe je aan meer selectie­wedstrijden mee, dan tellen de beste twee resultaten. Aan de hand van plaatsings­punten wordt de ranking voor de finale gemaakt. Zes deelnemers mogen rijden tijdens de finale op Jumping Amsterdam. Deze finalisten rijden een kür op muziek. Inschrijven voor de voorselecties kan via; Mijn KNHS. Geef bij je inschrijving bij de betreffende organisatie aan dat je mee wilt doen aan de selectie voor de Kingsley Future Cup U25.

De vier selectiewedstrijden voor de U25 rubriek zijn: 

Zaterdag 12 oktober, Utrecht  – Winnaar: Jasmien de Koeyer –

Zaterdag 9 november, Wormerveer 

Zaterdag 16 november, Berkel-Enschot 

Zaterdag 14 december, Haskerhorne

Meer informatie kan je hier vinden.

Voor het wedstrijdreglement, klik dan hier.

 
 
Kingsley Future Cup Zuid-Europese barokke paarden  

Dit jaar wordt aan de Kingsley Future Cup tijdens Jumping Amsterdam tevens een bijzondere clinic met Zuid-Europese barokke paarden (Z1, Z2 en ZZ-licht niveau) gekoppeld. Dit interessante en leerzame intermezzo wordt gegeven door een toptrainer waarvan de identiteit nog even geheim blijft. Wil jij hieraan mee doen? Dat kan! 

Om je te kunnen selecteren voor de clinic met Zuid-Europese barokke paarden moet je minimaal drie selectiewedstrijden hebben gereden. De beste drie resultaten van de eerste proef gelden. De ranglijst wordt opgemaakt aan de hand van de percentages die op iedere selectiewedstrijd in de drie klassen worden behaald. Deze krijgen vervolgens plaatsingspunten toebedeeld. De drie combinaties met de minste plaatsingspunten mogen door naar de clinic op Jumping Amsterdam! Inschrijven kan via mijn KNHS. Geef bij je inschrijving aan de betreffende organisatie aan dat je mee wilt doen aan de selectie voor de Kingsley Future Cup.

De zes selectiewedstrijden voor de Zuid-Europese barokke paarden op Z1, Z2 en ZZ-Licht niveau zijn:

Zondag 6 oktober, Kronenberg

Zaterdag 19 oktober, Houten

Zondag 26 oktober, Bronneger

Zondag 10 november, Pijnacker

Zondag 24 november, Haarlem

Zaterdag 30 november, Kootwijkerbroek

Klik hier voor meer informatie.