Het dressuur programma op de zaterdag van Jumping Amsterdam was al van hoog niveau met de finale van de Lichte Tour in de Café Luxembourg Prijs en de FEI Dressage World Cup™ – kür op muziek. In 2019 worden deze prachtige rubrieken aangevuld met een nieuw initiatief, de finale van de Kingsley Future Cup U25 presented by Hoefslag. Voor de dressuurliefhebbers een lust voor het oog, voor jonge en talentvolle combinaties een mooie kans om in een bijzondere entourage van de RAI te mogen rijden. Jij kan je namelijk selecteren voor de finale van de Kingsley Future Cup U25!

Bovendien zal er tijdens de Kingsley Future Cup U25 een leerzame clinic plaatsvinden, de topruiter of -amazone die deze clinic zal geven blijft nog even geheim! Twee combinaties, die zich niet hebben weten te selecteren voor de finale, worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze leerzame clinic.

Met een deelname aan de Kingsley Future Cup U25 kunnen mooie prijzen gewonnen worden, kijk voor meer informatie hier

Deelname aan de finale van de Kingsley Future Cup U25 presented by Hoefslag is mogelijk door kwalificatie in minimaal twee van de vier voorselecties. De zes hoogst geplaatste ruiters ontvangen een startbewijs voor Jumping Amsterdam. Inschrijven voor de voorselecties kan via; Mijn KNHS.

Selectiewedstrijden finale Kingsley Future Cup:

27 oktober 2018 – Assen
10 november 2018 – Berkel Enschot
25 november 2018 – Houten
1 december 2018 – Deurne

Voor het wedstrijdreglement, klik dan hier