In de bestelmodule kies je eerst een vak. Vervolgens kies je het gewenste aantal plaatsen en kun je de juiste prijs selecteren. Klik vervolgens op ‘voeg toe aan selectie’ om plaatsen toegewezen te krijgen. Je krijgt automatisch de best beschikbare plaatsen toegewezen. Wil je handmatig wijzigen naar andere plaatsen? Dan kan dat door op de gewenste stoel op de zaalplattegrond te klikken.

Op vrijdag 27, zaterdag 28 januari en zondag 29 januari kun je met een kaart voor het ochtend- of middagprogramma na afloop terecht in het promodorp met vele stands, eetgelegenheden en zicht op de losrijpiste. De plek op de tribune is uitsluitend voor het dagdeel waar je een ticket voor hebt.

Op vrijdag 27, zaterdag 28 januari en zondag 29 januari heb je met een kaart voor het middag- of avondprogramma maar liefst drie uur voor aanvang van het desbetreffende dagdeel toegang tot het evenement. 

De deuren van het evenement gaan 30 minuten voor aanvang van het ochtendprogramma open. Je kunt 20 minuten voor aanvang van het dagdeel waar je een ticket voor hebt terecht op de tribune.

Dit ticket is geldig op:

DO 26-01-2023 van 08.30 – 23.15
VR 27-01-2023 van 09.00 – 17.30
ZA 28-01-2023 van 09.00 – 18.30

Adres

RAI Amsterdam
Entree C
Europaplein 22
1078 GZ Amsterdam

Klik hier voor een routebeschrijving.

Jumping Amsterdam is goed te bezoeken voor mensen in een rolstoel. Er is een selectief aantal plekken beschikbaar voor mensen in een rolstoel, eventueel met een begeleider. Bestel hiervoor een speciaal rolstoelplaats in vak G. Let op: voor de begeleider moet een eigen ticket besteld worden.

Voor groepen vanaf 10 personen geldt 10% groepskorting. Wanneer er in TicketPoint 10 kaarten worden geselecteerd wordt de korting automatisch verrekend. Het reserveren van kaarten voor een groep kan ook via het online formulier (vanaf 10 personen) en telefonisch via 0900 9000 8000 (tijdens kantooruren).

De Passe-Partout Dressuur kaarten zijn alleen geldig op de volgende dagdelen:

DO 26-01-2023 van 08.30 – 23.15

VR 27-01-2023 van 09.00 – 17.30

ZA 28-01-2023 van 09.00 – 18.30

De normale Passe-Partout tickets zijn geldig op alle data en dagdelen.

Kinderen t/m 4 jaar mogen gratis naar Jumping Amsterdam, maar hebben geen recht op een eigen zitplaats. Voor kinderen t/m 12 jaar geldt een speciaal kindertarief 

Als jij de hoofdboeker van de tickets bent kun je een wijzing aanvragen. Indien je tickets wilt wijzigen worden er wel €5,75 wijzigingskosten in rekening gebracht. Je kunt een wijzigingen aanvragen via het contactformulier.
Het programma van Jumping Amsterdam is hier te vinden.
Bezoekers van Jumping Amsterdam -die niet in het bezit zijn van een persaccreditatie- mogen foto s maken tijdens het evenement. Let op dat hierbij geen flits gebruikt wordt (hier kunnen paarden van schrikken) en het is uiteraard belangrijk dat andere bezoekers niet gehinderd worden. De foto s zijn uitsluitend voor privégebruik en mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden.
Neem voor de mogelijkheden van het maken van videobeelden contact op met de organisatie. Zonder officiële toestemming van de organisatie van Jumping Amsterdam is het niet toegestaan om video s te maken van de wedstrijden en andere activiteiten in de piste.
Meer informatie over de aanvraag van een persaccreditatie voor Jumping Amsterdam, vind je hier.  

Honden zijn niet toegestaan op het evenement.

Helaas kan Jumping Amsterdam in 2022 niet doorgaan, in verband met de huidige coronamaatregelen. Om deze reden wordt het evenement verplaatst naar 2023, van 26 tot en met 29 januari 2023. Je hoeft niets te doen om je nieuwe tickets te ontvangen, je krijgt deze vanzelf van Ticketpoint. Ticketpoint heeft kaartkopers op 20 december 2021 hierover geïnformeerd door middel van een mail.

Wil je geen gebruik maken van de mogelijkheid tot omboeken, reclameer dan je ticketgelden via het contactformulier. Reclamering van de ticketgelden is uiterlijk mogelijk tot 14 januari 2022. Je ontvangt de ticketgelden (exclusief service- en orderkosten) binnen 30 dagen retour op het bij ons bekende rekeningnummer. De ticketgelden worden automatisch geretourneerd via Mollie Payments.

Het is toegestaan om eigen eten en drinken mee te brengen naar het evenement.

Het is mogelijk om je kaarten om te zetten naar een ander vak, hiervoor wordt wel €5,75 wijzigingskosten in rekening gebracht

Parkeren bij de RAI Amsterdam is mogelijk, zolang er beschikbaarheid is in de parkeergarage.
Parkeerkosten €5,50 per uur, met een maximaal tarief van €32,00 per dag. Een parkeerplaats reserveren is mogelijk via de site van de RAI.

Het is mogelijk om tussendoor het evenement te verlaten.

Indien er nog tickets beschikbaar zijn voor de desbetreffende dag, is het mogelijk om tickets te kopen aan de kassa. Wij raden aan om vooraf tickets te kopen om teleurstelling te voorkomen.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Voor vragen over tickets kan er contact opgenomen worden met TicketPoint. Zij zijn via Whatsapp en via een online chat 24 uur per dag bereikbaar. Ga naar Ticketpoint.nl/contact om via Whatsapp of online chat contact op te nemen.

Telefoonnummer: 0900-9000 8000

Mailadres: [email protected]

Ticketpoint is van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 12:30 en 13:00 en 17:30 telefonisch en via mail bereikbaar.

Voor overige vragen neem contact met ons op.