Aanmelden voor Jumping Amsterdam 
Persaccreditaties worden toegekend aan niet meer dan twee personen per medium per dag (m.u.v. televisie). Max. 1 fotograaf per medium per dag(deel). Freelance (foto)journalisten moeten ook een opdrachtbevestiging van de werkgever kunnen leveren. Commerciële fotografen kunnen contact opnemen met de organisatie over de mogelijkheden. Journalisten/fotografen moeten in het bezit zijn van een erkende (NSP-)perskaart en/of lid zijn van de International Alliance of Equestrian Journalists (IAEJ).

Fotografie (door bezoekers)
Bezoekers van Jumping Amsterdam -die niet in het bezit zijn van een persaccreditatie- mogen foto’s maken tijdens het evenement. Let op dat hierbij geen flits gebruikt wordt (hier kunnen paarden van schrikken) en het is uiteraard belangrijk dat andere bezoekers niet gehinderd worden. De foto’s zijn uitsluitend voor privé-gebruik en mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden. 

Bewegende beelden
Neem voor de mogelijkheden van het maken van videobeelden contact op met de organisatie. Zonder officiële toestemming van de organisatie van Jumping Amsterdam is het niet toegestaan om video’s te maken van de wedstrijden en andere activiteiten in de piste.

Aanmelden voor ontvangen van persberichten
In het voortraject van het evenement verstuurt Jumping Amsterdam regelmatig nieuwsberichten. Als u op de hoogte gehouden wilt worden, kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar [email protected] Uw mailadres wordt dan toegevoegd aan het persbestand van Jumping Amsterdam.

Contactgegevens
Voor meer informatie en het opvragen van rechtenvrij beeldmateriaal (uitsluitend voor publicitaire doeleinden) kunt u contact opnemen met Jumping Amsterdam, tel. +31(0)20-5491605.