Leidseplein Op het cateringplein in het promodorp zijn diverse bars te vinden en ook Van Dobben (geopend vanaf 11.00 uur). Na afloop van het programma in de piste barst het Amsterdamse feest los met Café Bolle Jan en andere artiesten. Het plein aan de rand van de losrijpiste in het promodorp vormt op vrijdag- en zaterdagavond vanaf circa 23.00 uur tot in de kleine uurtjes het bruisend hart.

Holland Restaurant Het Holland Restaurant (boven) is een eigentijds à la carte restaurant. De hele dag worden er lunches en diners geserveerd. Ook de deelnemers komen hier graag. De tafels aan het raam hebben bovendien een geweldig uitzicht op de piste! Vooraf reserveren wordt aangeraden. U kunt hier reserveren.

Swirl Stel je eigen ijsje samen! Met verse stukjes fruit, verschillende soorten softijs en een topping. De stand van Swirl is te vinden in de entreehal.

La Place Bij La Place geniet je van huisgemaakte gerechten. Dagelijks bereid met verse, zoveel mogelijk biologische en 100% natuurlijke ingrediënten. La Place is te vinden onder het Holland restaurant in de entreehal.

Sjaak Swart Aan de achterzijde van de publiekstribune zijn de heerlijke koffie van Sjaak Swart.

Heijkens Zoetwaren De snoepwinkel staat aan de zuidzijde van de publiekstribune. Chocolade, toffees, drop en zoete schuimpjes voor de lekkere trek tijdens een bezoek aan Jumping Amsterdam.

Champagne en sushi In de entreehal is een prachtige champagnebar te vinden. Hier kunt u een glaasje bubbels drinken,
samen met heerlijke sushi. De Japanse hapjes komen aan de lopende band voorbij….