Champagne en sushi In de prachtige champagnebar kunt u een glaasje bubbels drinken, samen met heerlijke sushi. De Japanse hapjes komen aan de lopende band voorbij….

Swirl Stel je eigen ijsje samen! Met verse stukjes fruit, verschillende soorten softijs en een topping. .

La Place Bij La Place geniet je van huisgemaakte gerechten. Dagelijks bereid met verse, zoveel mogelijk biologische en 100% natuurlijke ingrediënten.

Holland Restaurant Het Holland Restaurant (boven) is een eigentijds à la carte restaurant. De hele dag worden er lunches en diners geserveerd. Ook de deelnemers komen hier graag. Op vrijdag- en zaterdagavond kunt u genieten van een welverzorgd arrangement aan één van de tafels aan het raam met geweldig uitzicht op de piste! Vooraf reserveren wordt aangeraden. Eenvoudig een reservering maken kan via het kader rechtsonder op deze pagina of contact opnemen met [email protected] 

Van Dobben (geopend vanaf 11.00 uur) Vanuit de streetfood huisjes worden overdag verschillende Van Dobben snacks en verse frites geserveerd, en ’s avonds wordt dit uitgifte punt een bar voor het verzorgen van drank tijdens de feestavonden.

Op het cateringplein in het promodorp zijn diverse bars te vinden. Na afloop van het programma in de piste barst het Amsterdamse feest los met Café Bolle Jan en andere artiesten. Het plein aan de rand van de losrijpiste in het promodorp vormt op vrijdag- en zaterdagavond vanaf circa 23.00 uur tot in de kleine uurtjes het bruisend hart.

Sjaak Swart Broodjes Hier kunt u heerlijk genieten van ouderwets Hollandse broodjes.

Heijkens Zoetwaren Sweetpoint laat je zelf bepalen wat je neemt. Zoetwaren in alle soorten en maten. Van Oudhollandse drop tot kwaliteit chocolade, van mooie Franse nougat tot ouderwetse gezelligheid in de vorm van popcorn, suikerspin, lolly’s en zuurstokken.

Broodje Beenham Number 1 serveert vers gesneden, warme beenham geserveerd op een luxe Italiaanse bol met overheerlijke honing-mosterdsaus en vers gebraden braadworsten op een heerlijk broodje.

Poffertjes De Pofferij serveert heerlijk warme poffertjes direct vanaf hun koperen plaat met een krul verse roomboter en een scheut poedersuiker.