Show & Entertainment

Jumping Amsterdam is meer dan alleen hippische topsport. Het evenement staat ook bekend om het entertainment van hoog niveau, zowel binnen als buiten de piste. Het programma van 2024 was gevuld met spectaculaire shows en echt Amsterdams Entertainment.


Show Britt Dekker

Optreden van Yves Berendse 

in Café Bolle Jan

Optreden van Ammar Bozoglu

in Café Bolle Jan

Amsterdams Feestje!

Jumping Amsterdam is niet compleet zonder een echte Amsterdamse afterparty. Cafe Bolle Jan, het gezelligste bruine cafe van Nederland, weet als geen ander hoe je een feestje moet bouwen. En laat het Jumping-publiek daar nou ook net heel goed in zijn!

Een greep uit de fantastische shows van de afgelopen jaren

Tijdens Jumping 2009 maakte de London Mounted Metropolitan Police, die jaarlijks het publiek van Olympia Horse Show op de banken krijgt, haar debuut op het Europese vasteland. Ook de Nederlandse toeschouwers genoten. In 2010 was het de wereldberoemde Fransman Jean-Francois Pignon die met zijn sprookjesachtige witte paarden het publiek wist te boeien. In 2011 raasde de supers snelle scurry pony s door de piste terwijl ze door het publiek werden aangemoedigd. In 2012 trad
Flying Frenchman Lorenzo dagelijks op in de RAI Amsterdam met zijn spectaculaire Action Show. Met tien witte paarden ging hij in volle galop door de piste. Staande op de rug van zijn schimmels was geen hindernis te hoog. In 2013 maakte Mario Luraschi zijn opwachting in de RAI Amsterdam. De voormalig film stuntman richtte ontelbare paarden af en was, met zijn paarden, te zien in bekende films zoals Bandidas, Black Beauty en Lucky Luke. In 2014 heeft Luma the Lion het publiek vermaakt en verbaasd met een spectaculaire show en in 2015 was het de beurt aan Gert van den Hof. Gert van den Hof is een begrip als het gaat om de africhting van jonge paarden. In binnen- en buitenland maakt men graag en dankbaar gebruik van zijn kennis en kunde.