Jumping Amsterdam is meer dan alleen hippische topsport. Het evenement staat ook bekend om het entertainment van hoog niveau, zowel binnen als buiten de piste.

Alizée Froment

Het showprogramma wordt dit jaar verzorgd door de Franse Grand Prix amazone Alizée Froment. De amazone weet haar liefde voor dressuur en theater op bijzondere wijze te combineren. Tijdens Jumping Amsterdam zal Alizee Froment samen met haar Grand Prix paard Sultan het publiek op onnavolgbare wijze betoveren met hun prachtige samenspel in de show Féérie. Met slechts een touw om de hals van haar schimmel toont Grand Prix-amazone moeiteloos pirouettes en wissels om de pas.

alizee-3


Amsterdamse after party
Na afloop van het sportprogramma op vrijdag en zaterdag zorgt Café Bolle Jan, het gezelligste bruine café van Nederland, weer voor entertainment tot in de vroege uurtjes. Op vrijdagavond wordt het feestje compleet gemaakt met een optreden van Quincy en op zaterdagavond gaan met Tino Martin de voetjes van de vloer. Met deze rasechte Amsterdamse artiesten wordt het weer een meer dan gezellige afterparty op het Leidseplein in de RAI Amsterdam!

 

7-feest-copy-2