Novotel Amsterdam City

Novotel Amsterdam City is een 4-sterren hotel op steenworpafstand van de RAI Amsterdam. U kunt een bezoek aan Jumping Amsterdam compleet maken met een overnachting in het Novotel Amsterdam City. Of u zich nu tegoed doet aan het
uitgebreide ontbijtbuffet of geniet van een drankje in de stijlvolle bar, bij Novotel kunt u heerlijk ontspannen. De ruime kamers van het Novotel zijn modern
ingericht en hebben een flexibele indeling. Het is prettig verblijven in de kamers die aan alle eisen voldoen.

De kamerprijs per nacht bedraagt €125,00, exclusief ontbijt en 6% stadsbelasting.
Het ontbijt is €22,50 p.p.p.d.

Boek hier uw kamer

Mercure Hotel Amsterdam City

Indien u een overnachting wenst voor; donderdag, vrijdag of zaterdag, raden wij u aan om een boeking te plaatsen bij het Mercure.

Naast het Novotel Amsterdam City is het voor onze bezoekers ook mogelijk om in het Mercure Hotel Amsterdam City te overnachten. Het Mercure Hotel Amsterdam City is evenals het Novotel Amsterdam City een 4-sterrenhotel dicht in de buurt van de RAI Amsterdam.  Een reservering kan worden geplaatst door het boeking formulier in te vullen en te verzenden naar H1244-RE3@accor.com.

De kamerprijs voor een tweepersoonskamer is € 119,00 voor één persoon per nacht. Indien er een tweede persoon blijft overnachten wordt er een supplement van € 20,00 in rekening gebracht. U kunt ontbijten voor € 23,50 p.p.p.d.