Naast het grote publiek en de mondiale ruitertop, weten ook de (inter)nationale media het hoofdstedelijk concours te vinden. Meer dan 100 journalisten en fotografen melden zich in de RAI Amsterdam waardoor het evenement ieder jaar weer volop in de belangstelling staat. U kunt profiteren van deze exposure door uw naam te verbinden aan Jumping Amsterdam. Bekijk de video.

Onderstaand een aantal mogelijkheden. Een compleet overzicht kunt u nalezen in onze sponsorbrochure.

rubrieksponsoring
U kunt uw bedrijfsnaam koppelen aan een (inter)nationale rubriek (wedstrijd). Op deze manier wordt er zowel in de aanloop naar het evenement toe, als tijdens het evenement aandacht gegenereerd voor uw bedrijf. De rubriek draagt uw bedrijfsnaam, op de staatsiedekens die gedragen worden door de paarden van de winnaars van deze rubriek prijkt uw logo en tijdens de prijsuitreiking zal uw bedrijfsnaam rondom te zien zijn op de LED-boarding, terwijl uzelf de prijzen uitreikt aan de deelnemers.

show sponsoring
Naast topsport biedt Jumping Amsterdam ook entertainment in de piste met elk jaar weer een show van wereldformaat. De show is vanaf vrijdagavond elk dagdeel te zien en uw bedrijf kan zich profileren als presenting sponsor.

LED-boarding
De piste van Jumping Amsterdam is rondom voorzien van state-of -the-art LED-boarding. Naast de exposure die u hiermee tijdens het evenement genereert, zorgen de gegarandeerde uitzendingen van de NOS van de FEI Dressage World Cup op zaterdag 26 januari en de Longines FEI Jumping World Cup op zondag 27 januari voor een miljoenenpubliek.

hindernis
Jumping Amsterdam kan uw bedrijfshindernis plaatsen in het springparcours. Beschikt u niet over een eigen hindernis? Het huren van een branded hindernis behoort ook tot de mogelijkheden. 

commercial
U kunt uw bedrijf via een promofilm bij het publiek van Jumping Amsterdam onder de aandacht brengen. De bedrijfsfilm wordt op de grootbeeldschermen in de piste getoond evenals op alle schermen van het interne televisiecircuit.

advertentie/advertorial
Het Jumping Magazine wordt verspreid onder alle VIP-gasten en is voor bezoekers te koop. Uw bedrijf kan zich hierin profileren door middel van een advertentie en/of een advertorial.

Jumping Amsterdam: where sport and business come together!
Wij stellen graag voor u een pakket op maat samen. Klik hier voor de Facts & Figures van 2019.

Wenst u vrijblijvend aanvullende informatie of een afspraak over participatie dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 020-5491605 of via email contact opnemen met Annemarike van Putten-Bunschoten.