Jumping Amsterdam is voor partners en sponsors een uitstekend platform voor relatiebeheer. De VIP loge biedt een luxe
mogelijkheid om gasten uit te nodigen voor een bijzondere ervaring. De combinatie van topsport en show in een
enerverende ambiance is uitermate geschikt om informeel zaken te doen. Bekijk hier de video.

Onderstaand treft u een korte opsomming van de mogelijkheden op het gebied van hospitality. Voor een compleet overzicht, kunt u in onze sponsorbrochure alles rustig nalezen.

hospitality table
Voor kleinere groepen is het mogelijk een VIP-tafel voor 8 personen inclusief cateringarrangement te reserveren. Op slechts enkele meters afstand van de wedstrijdpiste en de deelnemers kunnen uw relaties genieten van topsport en shows. Het bijwonen van een sportwedstrijd op het hoogste niveau, in combinatie met uitstekende catering en een attractief randprogramma is een zeer gewaardeerde en effectieve vorm van relatiebeheer.

hospitality loge
Voor grotere groepen (vanaf 20 personen) zijn de hospitality loges uitermate geschikt. U kunt in de prachtig ingerichte loge met uitstekend zicht op de piste uw gasten ontvangen. De dynamiek van een topsport evenement en van de hospitality loge – waar u en uw gasten zich vrij kunnen bewegen wat het netwerken nog eens extra stimuleert – en het cateringpakket dat geheel naar uw wensen wordt samengesteld combineren een unieke beleving met zakelijk resultaat.

Businessclub Vrienden van Jumping Amsterdam
Wilt u informeel uw zakelijk netwerk uitbreiden en genieten van lekker eten en drinken met uitstekend zicht op de piste van Jumping Amsterdam? Word dan nu lid van de Businessclub Vrienden van Jumping Amsterdam. De leden ontmoeten elkaar in een luxe Business Lounge tijdens dit hippische evenement. In de sponsorbrochure kunt u vinden wat u als Vriend van Jumping Amsterdam mag verwachten (pagina 10).

specials
Jumping Amsterdam biedt tevens een uitstekende gelegenheid om een zakelijke bijeenkomst te koppelen aan een bijzondere topsportbeleving. Tot de mogelijkheden behoren onder andere een (mini-)congres, productpresentatie of vergadering in een (congres)zaal. De RAI Amsterdam biedt vele mogelijkheden. Aansluitend kunnen relaties dineren met uitzicht op de internationale wedstrijdpiste. Speciaal voor uw gasten organiseert Jumping Amsterdam rondleidingen met een uniek kijkje achter de schermen of een ontmoeting met een topruiter- of amazone.

Jumping Deluxe arrangement
Bedrijven en overheden weten Jumping Amsterdam te vinden als een uitstekende gelegenheid voor relatiemarketing en het vergroten van naamsbekendheid. Daarnaast is er het Jumping Deluxe arrangement, de mogelijkheid om met een klein of groter gezelschap zakelijk of privé van de bijzondere ambiance van Jumping Amsterdam gebruik te maken. U kunt kiezen uit een dag- of avondarrangement inclusief catering. Klik hier voor meer informatie.

Jumping Amsterdam: where sport and business come together!
Wij maken graag een pakket op maat voor u dat voldoet aan uw wensen. Klik hier voor de facts & figures van Jumping
Amsterdam 2018.

Wenst u vrijblijvend aanvullende informatie of een afspraak over participatie dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 020-5491605 of via email contact opnemen met Annemarike van Putten-Bunschoten