Jumping Amsterdam is voor partners en sponsors een uitstekend platform voor relatiebeheer. De VIP loge biedt een luxe
mogelijkheid om gasten uit te nodigen voor een bijzondere ervaring. De combinatie van topsport en show in een
enerverende ambiance is uitermate geschikt om informeel zaken te doen. Bekijk hier de video.

Onderstaand treft u een korte opsomming van de mogelijkheden op het gebied van hospitality. Voor een compleet overzicht, kunt u in onze sponsorbrochure alles rustig nalezen.

hospitality table
Voor kleinere groepen is het mogelijk een VIP-tafel voor 8 personen inclusief cateringarrangement te reserveren. Op slechts enkele meters afstand van de wedstrijdpiste en de deelnemers kunnen uw relaties genieten van topsport en shows. Het bijwonen van een sportwedstrijd op het hoogste niveau, in combinatie met uitstekende catering en een attractief randprogramma is een zeer gewaardeerde en effectieve vorm van relatiebeheer.

hospitality loge
Voor grotere groepen (vanaf 20 personen) zijn de hospitality loges uitermate geschikt. U kunt in de prachtig ingerichte loge met uitstekend zicht op de piste uw gasten ontvangen. De dynamiek van een topsport evenement en van de hospitality loge – waar u en uw gasten zich vrij kunnen bewegen wat het netwerken nog eens extra stimuleert – en het cateringpakket dat geheel naar uw wensen wordt samengesteld combineren een unieke beleving met zakelijk resultaat.

Jumping Deluxe arrangement
Het Jumping Deluxe arrangement biedt de mogelijkheid om met een klein of groter gezelschap zowel zakelijk als privé van de bijzondere ambiance van het evenement gebruik te maken. U heeft een eigen zitplaats in de prachtig ingerichte VIP-loge van Jumping Amsterdam. Vanuit daar kunt u onder het genot van uitstekende catering genieten van de sport en show in de piste. Voor meer informatie, klik hier.

specials
Jumping Amsterdam biedt tevens een uitstekende gelegenheid om een zakelijke bijeenkomst te koppelen aan een bijzondere topsportbeleving. Tot de mogelijkheden behoren onder andere een (mini-)congres, productpresentatie of vergadering in een (congres)zaal. De RAI Amsterdam biedt vele mogelijkheden. Aansluitend kunnen relaties dineren met uitzicht op de internationale wedstrijdpiste. Speciaal voor uw gasten organiseert Jumping Amsterdam rondleidingen met een uniek kijkje achter de schermen of een ontmoeting met een topruiter- of amazone.

Jumping Amsterdam: where sport and business come together!
Wij maken graag een pakket op maat voor u dat voldoet aan uw wensen. Klik hier voor de Facts & Figures van Jumping
Amsterdam 2019.

 

Wenst u vrijblijvend aanvullende informatie of een afspraak over participatie dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 020-5491605 of via email contact opnemen met Annemarike van Putten-Bunschoten