Er zijn nog toegangskaarten voor de Grand Prix-rubriek, met het publieksonderdeel Jureren kun je Leren, en de Amsterdam Dressage Night presented by De Zwaluwhoeve beschikbaar. De losse kaarten voor de FEI World Cup Dressage kür  to music presented by BMC  op zaterdagmiddag  zijn uitverkocht. Er  is  nog een beperkt aantal passe partouts voor Jumping Amsterdam 2010 beschikbaar.  Wie dressuurtoppers Edward Gal en Totilas, Anky van Grunsven en Isabell Werth nog live in actie wil zien kan in de Amsterdam RAI terecht op vrijdag 22 januari. Op vrijdag wordt namelijk de Grand Prix verreden, waarvan de beste 15 combinaties zich plaatsen voor de uitverkochte wereldbekerrubriek op zaterdag.

Jureren kun je Leren
Gedurende de Grand Prix krijgen bezoekers de kans om hun kennis te testen en uit te breiden met Jureren kun je Leren. Op een eigen protocol kunnen de dressuurliefhebbers een vooraf aangewezen combinatie beoordelen op een aantal onderdelen. Na afloop van de rubriek zal juryvoorzitter Wim Ernes de proef en de beoordeling daarvan toelichten aan de hand van beeldmateriaal, waardoor wellicht interessante vragen worden gesteld en discussies op gang komen. Geef je op via: [email protected].

Amsterdam Dressage Night presented by De Zwaluwhoeve
Op zondagavond 24 januari vindt de Amsterdam Dressage Night plaats, waarin Edward Gal en Hans Peter Minderhoud een grote rol spelen. Het duo geeft een leerzame clinic over de training van toppaarden en zullen ook zanger en presentator Gerard Joling een openbare paardrijles geven. De rest van de avond is gevuld met sport (o.a. Rabo Future Test) en shows van onder andere de wereldberoemde Fransman Jean-François Pignon en de imposante Black Pearls of Rhythm, waarbij acht Friese paarden optreden met het 64 muzikanten tellende fanfarekorps Advendo uit Sneek.

Kaarten bestellen
Jumping Amsterdam biedt dit jaar voor het eerst de mogelijkheid e-tickets te bestellen. Indien u via www.jumpingamsterdam.nl uw toegangsbewijzen bestelt, ontvangt u uw e-ticket(s) met barcode per e-mail. Print uw ticket(s) zelf en bespaar op de verzendkosten! Toegangskaarten zijn ook verkrijgbaar via het callcenter op telefoonnummer 0900-9000500 (tijdens kantooruren 45 cpm) en bij ruim 400 winkels van Primera.