• Kaartverkoop

Kaartverkoop Jumping Amsterdam start op 1 oktober 2022

Tijdens de 62e editie zorgt het gevarieerde programma voor een piste met internationale topsport, breedtesport, paradressuur, diverse shows en entertainment. Met maar liefst 2.000m2 standruimte kan je ook dit jaar weer heerlijk shoppen in het promodorp, lekker eten en drinken bij café Bolle Jan op het horecaplein. 

De kaartverkoop start 1 oktober 2022

Koop kaarten

reserveringskosten
De reserveringskosten bedragen € 1,50 per kaart. Kinderen t/m 4 jaar zijn gratis (geen recht op eigen zitplaats), kindertarieven gelden t/m 12 jaar.

groepskorting
Voor groepen vanaf 10 personen geldt 10% groepskorting. Het reserveren van kaarten voor een groep kan hier (vanaf 10 personen) en telefonisch via 0900 9000 8000  (maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur).

toegang evenement
De deuren van het evenement gaan 30 minuten voor aanvang van het ochtendprogramma open.

Op vrijdag 27, zaterdag 28 januari en zondag 29 januari heeft men met een kaart voor het middag- of avondprogramma maar liefst 3 uur voor aanvang van het desbetreffende dagdeel toegang tot het evenement.

toegang tribune
De tribune is 20 minuten voor aanvang van het programma open voor publiek op het desbetreffende dagdeel.

honden
Honden zijn niet toegestaan op het evenement.

contact
Voor alle ticket gerelateerde vragen verwijzen wij naar onze ticketpartner  Ticketpoint

overige informatie
Met het betreden van Jumping Amsterdam, dat plaatsvindt van 26 tot en met 29 januari 2023 in de RAI Amsterdam, in welke hoedanigheid dan ook, geef je toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens het evenement voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De wedstrijdorganisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. Je kunt geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband.

Ik kan mijn e-tickets niet meer terugvinden.
Je kunt op ieder moment je tickets downloaden in de Ticketmatic App op je telefoon. Meer informatie daarover vindt je hier. Registreer in de app met hetzelfde mailadres als waarmee je de tickets heb besteld. Wil je toch lieve E-tickets? Neem dan contact op met onze ticketpartner Ticketpoint.

COVID-19
Tijdens dit evenement worden de op dat moment geldende maatregelen rondom het COVID-19 virus in acht genomen. Indien er een toegangsprotocol verplicht is middels een test- of vaccinatiebewijs, zal de organisatie zich daaraan conformeren en de bezoekers van het evenement vragen een test- of vaccinatiebewijs te overhandigen. Bezoekers die dat niet kunnen of wensen kan de toegang tot het evenement geweigerd worden zonder dat daar restitutie van de ticketgelden tegenover staat.

 

Ons goede doel voor de komende editie is Only Friends!

Het Friendship Sport Centre, het huis van Only Friends, is een unieke sport accommodatie in Amsterdam-Noord dat volledig is uitgerust voor mensen met een beperking. Wekelijks sporten hier zo’n 2000 mensen in een veilige omgeving.

Graag bieden wij onze bezoekers, de mogelijkheid om via de onderstaande pagina een donatie te doen voor het goede doel.

Doneer hier