• Kaartverkoop

Kaartverkoop Jumping Amsterdam 2022

De kaartverkoop van Jumping Amsterdam gaat op 1 oktober 2022 van start! Reservering is vanaf 1 oktober mogelijk via deze website.

Meer informatie over het programma en de toegangsprijzen van Jumping Amsterdam zal eind september 2021 hier te vinden zijn.

reserveringskosten
De reserveringskosten bedragen € 2,25 per kaart. Kinderen t/m 4 jaar zijn gratis (geen recht op eigen zitplaats), kindertarieven gelden t/m 12 jaar.

groepskorting
Voor groepen vanaf 10 personen geldt 10% groepskorting. Het reserveren van kaarten voor een groep (vanaf 10 personen) kan telefonisch via 020-5491605 (maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur).

toegang evenement
De deuren van het evenement gaan 30 minuten voor aanvang van het ochtendprogramma open.

Op vrijdag 29, zaterdag 30 januari en zondag 31 januari heeft men met een kaart voor het middag- of avondprogramma maar liefst 3 uur voor aanvang van het desbetreffende dagdeel toegang tot het evenement.

toegang tribune
De tribune is 20 minuten voor aanvang van het programma open voor publiek op het desbetreffende dagdeel.

honden
Honden zijn toegestaan op het evenement, mits aangelijnd en op de tribune op schoot.

contact
Vragen kan je mailen naar [email protected] onder vermelding van het ordernummer of ga naar de helpdesk op www.paylogic.nl/login
Online Dispute Resolution

overige informatie
Met het betreden van Jumping Amsterdam, dat plaatsvindt van 28 tot en met 31 januari 2020 in de RAI Amsterdam, in welke hoedanigheid dan ook, geef je toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens het evenement voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De wedstrijdorganisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. Je kunt geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband.

JUMP-IN KAARTEN
Wil je Jumping Amsterdam beleven maar hoef je niet per se een tribuneplaats? Dan zijn de nieuwe Jump-In tickets wat voor jou! Op donderdag 28 januari en tijdens het dagprogramma van vrijdag 29 januari bieden deze tickets toegang tot het volledige strodorp, alle horecagelegenheden en de publieke losrijpiste. Let op: Reserveer een reguliere kaart hier als je ook het sportprogramma in de wedstrijdpiste wilt zien.

Ik kan mijn e-tickets niet meer terugvinden.
Dat is zo opgelost! Klik op onderstaande link, voer het e-mailadres in dat je hebt opgegeven bij de bestelling en je ontvangt je tickets opnieuw.

 

Jumping Deluxe arrangement

Het Jumping Deluxe arrangement biedt de mogelijkheid om met een klein of groter gezelschap zowel zakelijk als privé van de bijzondere ambiance van het evenement gebruik te maken. U heeft een eigen zitplaats in de prachtig ingerichte VIP-loge van Jumping Amsterdam. Vanuit daar kunt u onder het genot van uitstekende catering genieten van de sport en show in de piste.

Meer informatie

JUMP-IN KAARTEN

Wil je Jumping Amsterdam beleven maar hoef je niet per se een tribuneplaats? Dan zijn de  Jump-In tickets wat voor jou! Op donderdag 27 januari en tijdens het dagprogramma van vrijdag 28 januari bieden deze tickets toegang tot het volledige strodorp, alle horecagelegenheden en de publieke losrijpiste tegen een zeer gereduceerd tarief. Let op: Reserveer een reguliere kaart hier als je ook het sportprogramma in de wedstrijdpiste wilt zien.