De kaartverkoop van Jumping Amsterdam is van start gegaan! Reservering is mogelijk te allen tijde via deze website of het callcenter op telefoonnummer 0900 – 7295 6442 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur).  
 
Wil je verzekerd zijn van de beste plaatsen tijdens Jumping Amsterdam, wacht dan niet en bestel nu je kaarten! Meer informatie over het programma en de toegangsprijzen vind je hier.

Toegangskaarten geven voor het desbetreffende dagdeel zowel toegang tot de tribune als tot het promodorp met de openbare trainingspiste. Reserveer je kaarten door op het dagdeel van jouw keuze te klikken.

reserveringskosten
De reserveringskosten bedragen € 2,25 per kaart. Kinderen t/m 4 jaar zijn gratis (geen recht op eigen zitplaats), kindertarieven gelden t/m 12 jaar.

groepskorting
Voor groepen vanaf 10 personen geldt 10% groepskorting. Het reserveren van kaarten voor een groep (vanaf 10 personen) kan telefonisch via 020-5491605.

toegang evenement
De deuren van het evenement gaan 30 minuten voor aanvang van het ochtendprogramma open.

Op vrijdag 24, zaterdag 25 januari en zondag 26 januari heeft men met een kaart voor het middag- of avondprogramma maar liefst 3 uur voor aanvang van het desbetreffende dagdeel toegang tot het evenement.

toegang tribune
De tribune is 20 minuten voor aanvang van het programma open voor publiek op het desbetreffende dagdeel.

honden
Honden zijn toegestaan op het evenement, mits aangelijnd en op de tribune op schoot.

contact
Vragen kan je mailen naar [email protected] onder vermelding van het ordernummer of ga naar de helpdesk op www.paylogic.nl/login.  
Online Dispute Resolution

overige informatie
Met het betreden van Jumping Amsterdam, dat plaatsvindt van 23 tot en met 26 januari 2020 in de RAI Amsterdam, in welke hoedanigheid dan ook, geef je toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens het evenement voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De wedstrijdorganisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. Je kunt geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband.