Beste Jumpertjes,

Welkom op de speciale pagina voor alle Jumpertjes. Op deze pagina kun je zien wat er  allemaal te doen is op de Novotel Jumpertjes Kinderochtend op de zondagochtend van Jumping Amsterdam 2019.  Er staan veel verschillende dingen op het programma, zo kun je in de piste kijken naar een clinic van Britt Dekker, een mooie kür op muziek en het altijd spannende Paard & Pony-relais. Daarnaast mag je ook zelf het springparcours van deze wedstrijd in de piste verkennen. Maar ook buiten de piste valt er genoeg te beleven, zo kun je knuffelen met en rijden op leuke pony’s.

Ik heb er in ieder geval erg veel zin in en ik hoop jullie te zien op zondagochtend 27 januari!

Groetjes Jumper

Volg je Jumping Amsterdam ook al op Instagram en op Snapchat: jumping_adam ?

Jumpertje is op zoek naar een Bixie Topper!

Jumping Amsterdam viert haar 60 jarig jubileum met een speciale Diamond Edition en dit is natuurlijk de uitgelegen kans om alle glitters uit de kast te trekken! Alleen ga je natuurlijk niet in je gewone kleren een feestje vieren. Doe jij daarom mee met onze grote verkleedpartij? Jumpertjes is namelijk op zoek naar een Bixie topper voor de Novotel Jumpertjes Kinderochtend op zondag 27 januari 2019!

De opdracht is dat jij en je pony er zo feestelijk mogelijk uit zien! Het thema is natuurlijk ‘Diamond’, wat inhoudt dat alles wat glimt en glanst uit de kast mag worden gehaald! TIP: Vergeet niet je cap mooi te versieren met glitters!

De glinsterende foto’s kunnen verzonden worden naar dennis@jumpingamsterdam.nl, maar opsturen per post kan natuurlijk ook!
Het grote feest is pas in januari 2019 maar wij zien je schitterende outfit graag voor 4 januari 2019.

!Programma Novotel Jumpertjes Kinderochtend 2019!

Zodra het programma van de Jumpertjes Kinderochtend bekend is, vind je alle informatie hier!