Direct na afloop van de Reem Acra FEI World Cup dressuur presented by BMC is een bezoeker van Jumping Amsterdam in het bezit gekomen van een zeer uniek sieraad met het ‘gouden’ paardenhaar van Totilas, Nadine, Sunrise en Parzival. De hanger, gemaakt door ZoIn, is geveild voor een bedrag van €7000. De totale opbrengst komt ten goede aan het Fonds Gehandicaptensport.

De vier toppaarden Moorlands Totilas, Exquis Nadine, Hunter Douglas Sunrise en Jerich Parzival werden het afgelopen najaar wereldnieuws op de wereldruiterspelen van 2010 in Kentucky. Met hun ruiters Edward Gal, Hans Peter Minderhoud, Imke Schellekens-Bartels en Adelinde Cornelissen veroverden ze als Nederlandse dressuurteam voor het eerst in de geschiedenis het goud op een wereldkampioenschap.

Advies- en managementbureau BMC stelt als Fairshare partner van Fonds Gehandicaptensport structureel 1% van haar sportsponsoringbudget via een eigen fonds beschikbaar voor bevordering van de gehandicaptensport. BMC verbindt zich sinds jaar en dag als hoofdsponsor aan de paardensport, zowel met Nederlandse topruiters, gehandicaptensport en de breedtesport. Jumping Amsterdam, de vier gouden teamleden, ZoIn en  BMC hopen met deze veiling het  Fonds Gehandicaptensport te steunen bij het stimuleren en het faciliteren van de gehandicapten paardensport.