Zondagochtend 25 januari staat Jumping Amsterdam in het teken van de jonge paardenliefhebbers, de Jumpertjes. Vanaf 9 uur is de piste van het internationale topconcours volledig gereserveerd voor verrassende, informatieve en spannende shows. Het programma is een onvergetelijke ervaring voor jonge ruiters en hun ouders!

De dertienjarige pony-amazone Maria van den Dungen zal de kinderochtend openen met dressuur van het hoogste jeugdniveau.  Het programma zal verder bestaan uit onder andere vrijheidsdressuur van Fantasia Arabica, Shetlandpony Grand National, westernriding en het spectaculaire paard / ponyrelais waarin ponyruiters een team vormen met internationale springruiters.

Ook de activiteiten buiten de piste zijn een ervaring op zich. Ponyrijden op het voorterrein, een quiz waarbij de beloning een verrassingstas is, een optreden op het podium en een knuffelpony maken de Jumpertjes Kinderochtend een bezoekje meer dan waard! Alle informatie over Jumping Amsterdam is te vinden op www.jumpingamsterdam.nl. De kaartverkoop loopt via TopTicketline, www.topticketline.nl of telefoon 0900-3005000.