Wibi Soerjadi heeft in aanloop naar de Olympische Spelen een verkorte remix geschreven van de kà ¼rmuziek Dance of Devotion die hij componeerde voor Anky van Grunsven. In de twee minuten durende Olympic Remix worden de kracht en expressiviteit van de galop van IPS Salinero uitgebeeld. De remix beleefde vanmorgen bij Radio 538 in het programma van Edwin Evers zijn radiopremià ¨re.

Wibi Soerjadi componeerde het werk voor een groot symfonie-orkest en een concertvleugel. De volledige kür beleefde zijn première in Londen op 18 december 2007. Anky van Grunsven en Salinero behaalden met de nieuwe kür meteen goud. Dance of Devotion werd als heel vernieuwend en bijzonder ervaren en werd door de internationale jury hoog gewaardeerd.

De Nederlandse première van Dance of Devotion zal zaterdag 26 januari 2008 plaatsvinden tijdens Jumping Amsterdam. De verkorte Olympic Radio Remix opgenomen door Jeroen Vonhögen en Hans van den Brink is bedoeld om een groot publiek kennis te laten maken met de bijzondere muziek. Wibi Soerjadi geeft daarom iedereen de mogelijkheid om de remix gratis te downloaden als mp3 via www.soerjadi.com.