Hoopvol en met goede moed zijn wij inmiddels begonnen aan de organisatie van de 62e editie van Jumping Amsterdam. De hallen van de RAI Amsterdam staan van 27 januari tot en met 30 januari 2022 geheel in het teken van de (inter)nationale paardensport. Met twee wereldbekerkwalificaties is deelname van de wereldtop gegarandeerd en kan je genieten van het allerhoogste dressuurniveau en spectaculaire springsport. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en de start van de kaartverkoop via onze kanalen.

Tijdens deze editie van Jumping Amsterdam krijgen ook nationale ruiters de kans om in de internationale wedstrijdpiste voor een groot publiek te rijden. Jumping Amsterdam schrijft jaarlijks selectiewedstrijden uit voor de Lichte Tour Dressuur en het springen klasse L t/m ZZ powered by PrimeVal.

“PrimeVal heeft een complete lijn supplementen van de hoogste kwaliteit. Het zijn stuk voor stuk uitgebalanceerde producten die speciaal ontwikkeld zijn voor (sport)paarden en fokmerries.”

Wil jij je kwalificeren? Doe dan mee aan de selectiewedstrijden!

De selectiewedstrijden voor de Lichte Tour zijn:

Elke winnaar van een Lichte Tour selectiewedstrijd ontvangt een startbewijs voor Jumping Amsterdam.

De selectiewedstrijden voor het springen zijn:

De drie beste ruiters per klasse krijgen het felbegeerde startbewijs voor Jumping Amsterdam.

Opgeven kan via mijn KNHS.

Klik voor alle informatie en regelementen voor de dressuur, hier

Klik voor alle informatie en regelementen voor het springen, hier