De Wereldbekerwedstrijd dressuur begint op zaterdag 26 januari begint in tegenstelling tot eerdere berichtgeving om 12.45 uur. De publieke belangstelling voor deze rubriek, waarin Anky van Grunsven haar nieuwe kà ¼r ‘Dance of Devotion’ zal rijden, is groot.

Wie op zaterdag niet in de gelegenheid is een bezoek te brengen aan de Amsterdam RAI kan op vrijdag terecht bij de FEI Grand Prix, waarin dezelfde dressuurtop aan start komt, en het afsluitende Dressuurgala op zondagavond. Het Dressuurgala is een must voor iedere liefhebber van dressuursport en show. Jumping betekent dit jaar de sportieve aftrap van het Olympisch jaar voor de paardensport. Daarom staat het de Amsterdam RAI op   zondagavond in het teken van gastland China. Verschillende leden van de Olympische selectie, Imke Schellekens-Bartels, Laurens van Lieren, Kirsten Beckers en Hans Peter Minderhoud, nemen bezoekers deze avond mee op reis naar China, waar deze zomer een gooi naar het Olympische goud wordt gedaan.

Voorafgaand aan het Dressuurgala vindt op zondagmiddag de Rolex Wereldbekerwedstrijd springen plaats. Om 14.45 uur binden de allerbeste springruiters de strijd met elkaar aan. TopTicketLine 0900-3005000 (45 cpm).