Kijkje in de paardenstal van AIR FRANCE KLM MARTINAIR Cargo tijdens Jumping Amsterdam.  Ook deze editie is AIR FRANCE KLM MARTINAIR Cargo verbonden aan Jumping Amsterdam. In het  promodorp in de RAI Amsterdam kunnen bezoekers van 28 tot en met 31 januari een kijkje nemen  in een paardenstal van de luchtvrachtvervoerder.

Jaarlijks vliegen duizenden paarden ‘business  class’ van Nederland naar bestemmingen als China, Mexico en Noord-Amerika en weer terug.  Ieder paard krijgt bij AIR FRANCE KLM MARTINAIR Cargo persoonlijke aandacht. Zo worden de  paarden tijdens de vlucht begeleid door gespecialiseerde dierenstewards en grooms. Deze  professionele begeleiders zorgen ervoor dat de paarden zich op hun gemak voelen en voldoende  water en hooi krijgen. Dankzij de speciaal ontworpen paardenstallen vliegen de paarden altijd onder  optimale omstandigheden.

Neem op Jumping Amsterdam zelf een kijkje in zo’n paardenstal!  AIR FRANCE KLM MARTINAIR Cargo werkt samen met agenten die gespecialiseerd zijn in het  wereldwijde paardenvervoer. Deze agenten regelen de boeking en zorgen voor  gezondheidscertificaten, bloedtesten, douaneaangifte en eventuele quarantaine. Kijk voor  uitgebreide informatie op www.afklcargo.com.