Afgelopen jaren zorgde Gerard Joling al voor veel sensatie met zijn optreden te paard en achterop de marathonwagen tijdens de Amsterdam Dressage & Show Night presented by De Zwaluwhoeve.

Ook deze editie maken diverse bekende Nederlanders hun opwachting tijdens de slotavond van Jumping Amsterdam. De presentatie van de dressuuravond vol entertainment is in handen van Chimène van Oosterhout en ook zangeres Joke de Kruijf verschijnt op sensationele wijze in de piste.

Natuurlijk komt ook de dressuursport uitgebreid aan bod. Bijvoorbeeld in een clinic van wereldkampioene bij de jonge dressuurpaarden, Emmelie Scholtens. Op het programma staan verder de Rabo Future Cup en De Zwaluwhoeve Prijs (finale van de Z2 kür op muziek). Nieuw onderdeel is de pas-de-deux show, waarin drie teams optreden. De combinaties Janette Bouwman en Marije Tromp, Tommie Visser en Brigit van der Drift en Diederik van Silfhout en Glasten Krapels hebben prachtige choreografieën samengesteld. De spectaculaire slotact wordt verzorgd door stuntman Lorenzo. Een sprookjesachtige avond die liefhebbers van dressuur en show niet mogen missen!