De Grote Prijs van Amsterdam wordt net als vorig jaar mede mogelijk gemaakt door Anemone Horse Trucks uit Scherpenzeel. De belangrijkste springrubriek (1.60m) van Jumping Amsterdam wordt op zondagmiddag 26 januari vanaf 15.00 uur verreden. Vanwege de passie voor paardensport is Anemone wederom rubrieksponsor van de Grote Prijs, waarin de absolute top van de internationale springsport aan start komt en strijdt om de goed gevulde prijzenpot.

Topruiters rijden Anemone
Anemone levert al sinds 1996 vrachtwagens en paardenauto’s. Vele amateursporters, maar ook internationale topruiters rijden al in een prachtige vrachtwagen of paardenauto van Anemone. Ook Jumping-ambassadeur Jeroen Dubbeldam schafte recent een Renault Master aan bij Anemone (foto). Deze comfortabele paardenwagen is voorzien van een automaat, camerasysteem, ingebouwde navigatie, leren bekleding en aluminium velgen. Luxe is standaard voor het paard, ruiter en chauffeur bij Anemone.

Servicebus
Ook deze editie is de servicebus van Anemone Horse Trucks weer aanwezig op het terrein van de Amsterdam RAI. Anemone kan ruiters en amazones gedurende het evenement ter plekke helpen met problemen aan hun vrachtwagen of paardenauto. Of het nu gaat om een kapotte kachel, airco of motorproblemen: het team van Anemone staat klaar!

Voor meer informatie over Anemone Horse Trucks, ga naar:  www.anemone.nl.