AnemoneAnemone Horse Trucks uit Scherpenzeel is de rubrieksponsor van de Grote Prijs van Amsterdam (1.60m), de slotrubriek op zondagmiddag 31 januari tijdens Jumping Amsterdam 2016. De Grote Prijs is de belangrijkste en hoogstgedoteerde springrubriek van het CSI4*-concours in de RAI Amsterdam.

“We zijn al jarenlang als trouwe sponsor en partner aan Jumping Amsterdam verbonden,” zegt Bert van Kooten, eigenaar en oprichter van Anemone. “We vinden het dan ook geweldig om ook dit jaar weer onze producten te tonen. De Grote Prijs is met uitverkochte tribunes en spannende springsport een absoluut hoogtepunt van het evenement, we zijn er dan ook blij mee om rubrieksponsor te zijn.” NOS Studio Sport besteedt zondagmiddag uitgebreid aandacht aan de Anemone Horse Trucks Grote Prijs van Amsterdam. De namen van deelnemers aan de internationale springrubrieken  worden z.s.m. bekend gemaakt op www.jumpingamsterdam.nl.

In 2014 werd de Anemone Horse Trucks Grote Prijs van Amsterdam gewonnen door John Whitaker (GBR) met Argento (foto), op de foto met Bert van Kooten, zoon Stefan en kleinzoon Floris.

Anemone is gespecialiseerd in het leveren van zowel gebruikte als nieuwe paardenauto’s onder het motto ‘vandaag kopen, morgen rijden’. Tijdens Jumping Amsterdam is ook de servicebus van Anemone aanwezig. Bij problemen met een vrachtwagen of auto kan Anemone terplekke in de RAI Amsterdam hulp bieden! Of het gaat om een kapotte kachel of airco- of motorproblemen: het team van Anemone staat klaar. Voor uitgebreide informatie kun je terecht bij de stand in het promodorp. Kijk ook op www.anemone.nl.

Overzicht winnaars Grote Prijs van Amsterdam