Dressuuramazone Anky van Grunsven en kinderheld Bob de Bouwer spelen op zondagmorgen 27 januari de hoofdrol op de traditionele Jumpertjes Kinderochtend van Jumping Amsterdam 2008.

Anky van Grunsven, zelf moeder van twee kleine kinderen, geeft in de hoofdpiste van de Amsterdam RAI een leuke en leerzame clinic. Zij vertelt de jeugdige bezoekers haar diepste dressuurgeheimen en staat daarna klaar om met de kinderen op de foto te gaan. Kinderheld Bob de Bouwer is de gehele ochtend aanwezig om de kinderen te vermaken. Hij geeft onder andere een spetterend optreden in de Amsterdamse paardenarena, mis het dus niet! Maar er is natuurlijk veel meer te zien en te doen op de Jumpertjes Kinderochtend. Zo kunnen de kinderen meedoen aan touwtrekken met paarden, er wordt een speurtocht georganiseerd en er is een clown aanwezig. Uiteraard is er ook paardensport te zien. Professionele ruiters en ponyspringruiters vormen een aantal teams en nemen het in een spectaculaire springwedstrijd
tegen elkaar op. Kinderen zijn van harte welkom bij Jumping Amsterdam op zondagmorgen 27 januari in de Amsterdam RAI. Kinderen tot en met 4 jaar hebben gratis toegang, het kindertarief (tot en met 12 jaar) is 12 euro. Volwassenen betalen 15 euro. Het programma begint om 09.00 uur en duurt tot ca. 12.00 uur.

Programma hoofdpiste

Minitrotters: 09.05u      
Brooijmans   touwtrekken: 09:20u      
Bob de Bouwer: 09:30u    
Brooijmans vliegend tapijt: 10:00u      
Clinic Anky van Grunsven: 10:10u    
Paard/pony relais: 11:00u