De organisatie van Jumping Amsterdam is op zoek naar twee enthousiaste deelnemers voor de Bixie-estafette tijdens de Novotel Jumpertjes Kinderochtend op zondag 28 januari 2018.

De Novotel Jumpertjes Kinderochtend is een begrip in paardenland. Op de zondagochtend van Jumping Amsterdam komen honderden jonge paardenliefhebbers naar de RAI Amsterdam voor een spetterend programma vol entertainment en paardenpret. Op zondagochtend 28 januari rijden bijvoorbeeld Isabelle en Janice, twee jonge dressuuramazone, met hun pony’s een prachtige pas-de-deux op muziek. Internationale topruiters vormen samen met een jeugdige springruiter een team in het altijd spectaculaire Paard & Pony-relais. Buiten de piste kunnen de paardenfans een gave glittertattoo laten zetten, pony’s rijden en knuffelen en natuurlijk mascotte Jumper ontmoeten. Het hele programma wordt binnenkort bekend gemaakt!

Vast onderdeel van de Novotel Jumpertjes Kinderochtend is ook de estafette met Bixiecombinaties. Ben jij minimaal 6 jaar en word je in 2018 niet ouder dan 13 jaar, en zou je hier met je pony aan mee willen doen? Stuur je inzending dan voor 10 december naar [email protected] of per post naar Jumping Amsterdam onder vermelding van Bixiedemonstratie, postbus 77655, 1070 LG Amsterdam, en vertel waarom jij de perfecte deelnemer bent! Vergeet niet je contactgegevens, je leeftijd, de naam van de pony en wedstrijdervaring te vermelden.

Word je uitgekozen, dan ontvang je ook vier vrijkaarten voor de Novotel Jumpertjes Kinderochtend. De winnaars worden begin 2018 persoonlijk op de hoogte gesteld en bekend gemaakt op www.jumpingamsterdam.nl/kinderochtend. Hier vind je binnenkort ook het complete programma van de Novotel Jumpertjes Kinderochtend.