Maastricht – Para dressuuramazone Yvette Van Geenen ambieert een kwalificatie voor de Paralympics van Londen in 2012. Met haar nieuwe sponsor BMC heeft ze nu een extra steuntje in haar rug gekregen. Tijdens Jumping Indoor Maastricht werd vrijdagavond het contract tussen paardensport sponsor BMC en amazone Yvette van Geenen formeel bevestigd.Met haar paard BMC Uzarro (v. Karandasj) dat in eigendom is van Patty en Albert Jansen en BMC, maakt Van Geenen deel uit van het BMC team dat verder bestaat uit de springruiters Jeroen Dubbeldam, Jurgen Stenfert en Ben Schroder en de dressuuramazones Coby, Marlies en Marrigje van Baalen.

Voorafgaand aan de ondertekening van het contract werd in de piste in het promodorp een drukbezochte clinic rond de aangepaste sport verzorgd door Marlies van Baalen met haar leerling Yvette van Geenen en Joyce van Rhee, een leerling van Marrigje van Baalen.Yvette van Geenen is, samen met trainer Natascha Meijer, initiatiefneemster van Stable Enable. Stable Enable is een samenwerkingsverband tussen ambitieuze ruiters met een handicap, trainers, begeleiders en sponsoren. Een van de doelstellingen van de stal is het bevorderen van de integratie van de aangepaste- en de reguliere dressuursport.

Naast het persoonlijk sponsorcontract voor Yvette van geenen, werd Stable Enable door BMC verrast met een schenking van 8.430 euro ten behoeve de trainings- en wedstrijdkosten van het gehele team.