bmw-amsterdam-2BMW Amsterdam is sponsor geworden van Jumping Amsterdam. In 2017 is de Amsterdamse autodealer dé mobiliteitspartner van het bekende paardensportevenement in de RAI Amsterdam.

De showroom van BMW Amsterdam is gevestigd aan de Pieter Braaijweg 12 in Duivendrecht, op steenworp afstand van de RAI Amsterdam. “We zijn erg blij met deze nieuwe sponsor,” zegt Jumping Amsterdam-directeur Annemarike van Putten-Bunschoten. “Onze doelstellingen overlappen. Waar zowel een paardensportevenement als Jumping Amsterdam, als een automerk als BMW als merk worden geschaard onder het luxere segment, zijn beide merken juist toegankelijk voor een brede doelgroep.” Dit beaamt ook Reinier Mutsaerts, directeur van BMW en MINI Amsterdam. “Iedereen is welkom in onze showroom en de stand tijdens Jumping Amsterdam. Wij hebben een zeer gevarieerd aanbod auto’s, met voldoende trekkracht voor het trekken van trailers, en kunnen iedereen voorzien van passend en deskundig advies.”

De BMW’s zijn tijdens Jumping Amsterdam te bewonderen in het promodorp, maar worden ook ingezet voor het transport van alle benodigdheden in de piste en voor de Courtesy Car Service tijdens het evenement. Zo worden alle VIP-gasten, ruiters en officials op een veilige en comfortabele wijze vervoerd van Schiphol en hotel naar Jumping Amsterdam. Dit is het eerste jaar dat BMW samenwerkt met Jumping Amsterdam en beide partijen kijken er dan ook erg naar uit.

Meer informatie: BMW Amsterdam www.bmwams.nl en [email protected].