Jumping Amsterdam en de stad Amsterdam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In naam, in concept en in de echte Amsterdamse gezelligheid. Dit laatste vindt je ook bij Café de Vergulde Gaper.

Een oud bruin café , midden in de Jordaan gevestigd in een nog veel oudere voormalige apotheek. Dichtbij Anne Frankhuis, de Noordermarkt en honderden originele winkels en specialistische markten. Neem plaats met een drankje onder de terrasverwarmers aan de Prinsengracht en zie Amsterdam aan je voorbijtrekken en –varen.
Voor de Vergulde Gaper is authenticiteit heel belangrijk, het café loopt nooit achter kortstondige trends aan. Allen zijn welkom en “iedereen” komt er ook. Ervaren en hartelijk personeel zorgt voor een sfeer waarbij alle gasten weten dat ze belangrijk zijn.

Naast een uitgebreide collectie (speciaal-) bieren en wijnen is er veel aandacht voor het eten: een perfect uitgevoerde Amsterdamse eetcafékaart met exotische uitstapjes. Naast de beste hamburger en spareribs in de wijde omgeving vind je ook een super goede wilde spinazie-quinoa salade met biologische blauwe kaas. Sluit af met een heerlijke espresso en het beste gebak van de stad. Alle cafés roepen iets over hun gebak, wij denken dat hofleverancier Holtkamp niet te verslaan is. Een bezoek aan Amsterdam is niet compleet zonder een bezoek aan de Vergulde Gaper…

Klik hier voor meer informatie.