De organisatie van Jumping Amsterdam is er in geslaagd om de absolute vierspantop naar Jumping Amsterdam te halen! Tijdens de Mennen in Mokum menavond op zondag 26 januari komen Wereldbekerrijders IJsbrand Chardon, Theo Timmerman, Koos de Ronde én niemand minder dan Boyd Exell aan de start.

Tijdens Mennen in Mokum wordt er gestreden om de Districtscup. Ieder Mendistrict mag een team afvaardigen bestaande uit een enkel-, twee-en vierspan pony en een enkel-en tweespan paard. De teams worden tijdens Jumping Amsterdam versterkt met een top vierspanrijder.

Op donderdagavond 26 september vond de loting plaats met de voorzitters van de Districten waarbij de bovengenoemde vierspanrijders aan een District zijn gekoppeld.

District Noord: Koos de Ronde
District Oost: Theo Timmerman
District Zuid: Boyd Exell
District West: IJsbrand Chardon

Kaartverkoop
Een toegangskaartje voor Mennen in Mokum kost in de voorverkoop slechts € 17,50 per volwassene en € 14,00 per kind (tot 12 jaar), exclusief reserveringskosten. Groepen van 10 en meer personen betalen € 15,75 per volwassene en  â‚¬12,60 per kind . Menverenigingen, Districten en individuelen kunnen rechtstreeks kaarten kopen en afrekenen bij Jumping Amsterdam. De organisatie zorgt er voor, dat de supporters per District bij elkaar op de tribune zitten.


Bestel nu hier uw kaarten!

Voor informatie over het programma klik hier.