Met de toevoeging van amazone Yvette van Geenen aan de deelnemerslijst van de BMC Centaur Cup komt het complete team van hoofdsponsor BMC aan start tijdens Jumping Amsterdam.

Op donderdagavond rijdt Marrigje van Baalen met BMC Kaiser Wilhelm (v. Lehndorff) in de Prix. St Georges, de kwalificatierubriek voor de Intermediaire I kür op muziek op zaterdag. De tweede amazone van Dressuurstal van Baalen komt op vrijdagochtend in actie. Marlies van Baalen en BMC Phoebe (v. Regazonni) nemen deel aan de Reem Acra FEI World Cup™ Dressage presented by BMC. Op vrijdagochtend staat de FEI Grand Prix op het programma en op zaterdagmiddag de populaire kür op muziek (CDIW).

Door de afmelding van Glasten Krapels voor de kwalificatiewedstrijd van de BMC Centaur Cup op vrijdagmiddag is Yvette van Geenen toegevoegd aan de lijst met deelnemers. De amazone start in de rubriek voor fysiek gehandicapte sporters met BMC Uzarro (v. Karandasj). Voor de internationale springrubrieken (CSI4*) staan Jeroen Dubbeldam, Jurgen Stenfert en Ben Schröder ingeschreven. Voor deze BMC ruiters is de BMC Grote Prijs van Amsterdam op zondagmiddag de belangrijkste wedstrijd.

BMC investeert structureel in de hippische sport. Het hippische team van BMC telt grote namen, met de amazones van Dressuurstal van Baalen, Yvette van Geenen en de springruiters Jurgen Stenfert, Ben Schröder en Jeroen Dubbeldam. Maar BMC doet meer. Bijvoorbeeld als hoofdsponsor van hippische evenement als Jumping Amsterdam, als sponsor in de breedtesport en niet te vergeten voor ruiters met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Ga voor meer informatie over BMC advies en management naar www.bmc.nl.

Volg de verrichtingen van het BMC team ook via www.twitter.com/jumpingadam