Amsterdam – Het Courtesy Car Serviceteam van Jumping Amsterdam heeft in 2018 beschikking over schitterende auto’s, die beschikbaar gesteld worden door Mercedes-Benz Cars Nederland en Stern Auto.

Met deze service worden VIP-gasten, officials en internationale ruiters tijdens het evenement veilig en comfortabel van en naar de RAI Amsterdam gebracht. Ook worden de auto’s van Mercedes-Benz gebruikt voor het transport van de materialen in de piste.

“Een fantastische samenwerking. Ook van 2012 tot en met 2016 was Mercedes-Benz al partner van Jumping Amsterdam,” zegt Annemarike van Putten-Bunschoten, directeur van Jumping Amsterdam. “De prachtige auto’s van Mercedes hebben een stoere en chique uitstraling die past bij ons evenement en paardensport in het algemeen.”

“Wij zijn verheugd met dit hernieuwde partnership. Zowel Mercedes-Benz als Jumping Amsterdam zijn kwalitatief hoogstaande merken die tegelijkertijd toegankelijk zijn voor een brede doelgroep.  De verschillende nieuwe modellen uit het gamma van Mercedes-Benz zijn tijdens Jumping Amsterdam te bewonderen in de piste waar de auto’s hun veelzijdigheid laten zien. Maar ook in het promodorp zijn wij samen met onze Amsterdamse dealer Stern Auto aanwezig met een GLC Coupé. Deze auto met de veelzijdigheid van een SUV en de sportiviteit van een coupé is de perfecte match met de paardensport.“ aldus Igor Jacobs, verantwoordelijk voor de sponsorrelaties bij Mercedes-Benz Cars Nederland.

Kijk voor meer informatie op www.sternauto.nl en www.mercedes-benz.nl.