Dames van de organisatie Jumping Amsterdam 2023 dragen Juuls Jackets

Inmiddels 12,5 jaar bestaat Juuls Jackets uit Leeuwarden. Sinds 2010, toen het niet meer verplicht was om in het zwart of blauw te rijden, ontwerpt designer Juuls Jackets high end wedstrijdjassen. De rijjassen zijn niet alleen mooi, maar eveneens ook zo ontworpen dat wedstrijdruiters de beste prestaties kunnen neerzetten. De collectie rijjassen en slipjassen zijn vervaardigd van technisch stretch Merino wol. Merino wol zorgt voor een snelle hitte afvoer. Wanneer jij tijdens een proef je warmte goed kwijt kan is er meer focus en concentratie. In tegenstelling tot synthetische materialen als bijvoorbeeld soft shell worden de Merino wollen rijjassen nauwelijks tot niet klam en zijn ze eveneens waterproof! 

 Voorheen leverde Juuls Jackets maatwerk, maar gezien de vestingplaats in Leeuwarden en leveranties over de hele wereld was dat niet meer haalbaar. Inmiddels legt het bedrijf zich toe op het leveren van collecties. Nieuw-Zeeland, Amerika, Scandinavië, Zuid-Afrika, overal worden de schitterende jasjes van het exclusieve merk gedragen. De jasjes zijn duurzaam, zo duurzaam dat als je ze in de grond stopt, ze na drie jaar volledig afgebroken zijn. Ook zijn ze op een verantwoorde manier geproduceerd, wat van niet veel merken in de paardensport gezegd kan worden. Eigenlijk zijn het wedstrijdjasjes, maar ze zijn ook zeker geschikt om casual te dragen. Zo vond ook directeur Irene Verheul van Jumping Amsterdam en van het één kwam het ander. 

Daarom zijn de dames van de organisatie van Jumping Amsterdam dit jaar te zien in de jasjes van Juuls Jackets. De jasjes zijn te herkennen aan hun mooie pasvorm en bijzondere snit, maar ook aan het logo op de achterzijde van de jas. Wie weet spot jij één van de dames in de mooie jasjes van Juuls Jackets. 

Juuls Jackets

MEER NIEUWSBERICHTEN