De afgelopen maanden is er flink gestreden om de plaatsingspunten in de vier selectiewedstrijden van de Kingsley Future Cup U25 presented by Hoefslag. Inmiddels is bekend welke U25-combinaties er kür mogen rijden tijdens de finale die plaatsvindt op het internationale paardensportevenement Jumping Amsterdam.

De volgende combinaties hebben zich geselecteerd voor de finale op zaterdag 26 januari in Amsterdam:

  • Jasmien De Koeyer met Esperanza (v. Desperados)
  • Thalia Rockx met Verdi de La Fazenda (v. Florett As)
  • Jeanine Nieuwenhuis met Charming Lady (v. Painted Black)
  • Carlijn Huberts met Watoeshi (v. Rousseau)
  • Jerney Schelling met Creator (v. Florencio)
  • Yoeki Bos met Vivaldi (v. Jazz)

Geen uitgemaakt zaak
De selectiewedstrijden kenden vier verschillende winnaressen, dus het is zeker nog geen uitgemaakte zaak wie de finale op haar naam zal schrijven. Kom ook naar Jumping Amsterdam om deze spannende finale live te volgen.

Jeroen en Marijke rijden clinic
Tijdens de finale is er tevens een leerzaam intermezzo in de vorm van een clinic. Gegeven door een internationale topruiter en -trainer. Wie deze ‘mystery guest’ is, is nog even geheim. De clinic is voor twee combinaties die hebben deelgenomen aan de selectiewedstrijden, maar zich nét niet hebben weten te selecteren. Met deze clinic willen we dit aanstormend talent stimuleren in de dressuursport. Er is al bekend wie er mee rijden in deze clinic. Dat zijn, de enige ruiter in dit gezelschap, Jeroen Hamelink en Marijke van Giesen. Zij zadelen respectievelijk Zanzibar (v. Rousseau) en Diva (v. Spielberg). Nog meer reden dus om naar de ontknoping van competitie te komen kijken!

Kingsley Future Cup U25
Kijk voor meer informatie op www.dehoefslag.nl/kingsleyfuturecup en op www.jumpingamsterdam.nl/kingsleyfuturecupu25

Bron en afbeelding: dehoefslag.nl