Op zaterdag   30 januari opent de topdag van Jumping Amsterdam vol sport en show met de Amsterdam Team Challenge presented by Hoefslag. Jeugdruiters dressuur binden in deze rubriek in teamverband de strijd met elkaar aan. Bondscoach Tineke Bartels heeft de deelnemers inmiddels bekend gemaakt:

Young riders
Marjan Hooge met Jive
Jeanine Nieuwenhuis met TC Athene
Lotte Meulendijks MDH Ohio

Junioren
Lisanne Zoutendijk met Kostendrukkers Ringo Star
Mercedes Verwey met Zarah
Febe van Zwambagt met FS Las Vegas

Pony’s
Daphne van Peperstraten met Wonderful Girl
Zoe Kuintjes met Elin’s Nonsisdador
Guusje van Heeswijk met Don Diego

In 2015 won het team met Eveline Bos met Hippique Media’s Valentino, Laura Quint met Valezquez en Lotte Meulendijks met MDH Parole.

Mediapartner
Net als voorgaande jaren is Hoefslag ook in 2016 de mediapartner van Jumping Amsterdam. Al meer dan 65 jaar brengt Hoefslag de paardenwereld bij de liefhebber thuis. Het onafhankelijke paarden(sport)medium brengt via het maandelijkse tijdschrift, de website en de social media kanalen achtergronden en praktische informatie over paarden, sport en paardenhouderij.

Het toonaangevende magazine is alle dagen prominent aanwezig op het evenement van 28 tot en met 31 januari in de RAI  Amsterdam, biedt uitgebreide verslaggeving aan via de website  www.dehoefslag.nl  en heet bezoekers welkom in de stand, waar je net als voorgaande jaren verrast zult worden met een leuke actie.

Kijk op  www.dehoefslag.nl  en volg Hoefslag op  www.facebook.com/Hoefslag/.