Wederom is Hoefslag als mediapartner van Jumping Amsterdam prominent aanwezig in de Amsterdam RAI. ‘Het paardenblad van Nederland’ biedt naast uitgebreide verslaggeving en een Hoefslag-stand, op zaterdagochtend de Amsterdam Team Challenge aan. Dressuurjeugd neemt het hierin in teamverband tegen elkaar op.      


Vorig jaar won het team met ponyamazone Lisanne Zoutendijk, Junior Jasmien de Koeyer en Young rider Anne Meulendijks. Jeugdbondscoach Tineke Bartels heeft de deelnemers voor de wedstrijd op 31 januari inmiddels aangewezen. A-kader amazone Lisanne Zoutendijk komt wederom aan start, dit keer met het paard Kostendrukkers Ringo bij de junioren en Yasmien de Koeyer komt nu met TC Take It Easy uit de bij de Young riders.  


Young riders  

Jasmien de Koeyer (ST. JANSTEEN) met TC Take It Easy  

Lotte Meulendijks (HEEZE) met MDH Parole    

Denise Nekeman (HASSELT) met Boston STH    


Junioren  

Marjan Hooge (EES) met Fulltime  

Laura Quint (HEERDE) met Velazquez  

Lisanne Zoutendijk (ST. WILLEBRORD) met Kostendrukkers Ringo Star  


Pony’s  Daphne Peperstraten (OUDE-TONGE) met Don Camillo du Bois  

Eveline Bos (WEERT) met Hippique Media’s Valentino  

Veronique van der Panne (BENSCHOP) met Rhyfedd Spike  


De Amsterdam Team Challenge presented by Hoefslag start zaterdag 31 januari om 9:00 uur. Om 11:00 uur vervolgt het programma met de finale van de Lichte Tour, Inter I kür op muziek. De Reem Acra FEI World Cup™ Dressage begint 12:30 uur. Het dagprogramma sluit af met de bekendmaking van het nieuwe Rabo Talent van het Jaar en Gert van den Hof die in de piste een paard zadelmak maakt.