De KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy is goed op weg. Na twee selectiewedstrijden zijn de deelnemers aan de kwalificatiewedstrijd, die tijdens Jumping Amsterdam verreden wordt, bekend.

Met beide 40 punten gaan routinier Frank Hosmar met Alphaville N.O.P. en KNHS-Talententeamlid Maud de Reu met Webron met de hoogste scores naar Amsterdam. Tijdens de kwalificatiewedstrijd die verreden wordt op het internationale topconcours in de RAI Amsterdam, beginnen alle combinaties overigens met een schone lei.
Tijdens Jumping Amsterdam rijden combinatie op vrijdagochtend een kür, aanvang van de wedstrijd is 9.00 uur. alle geselecteerde combinaties zijn:

Maud de Reu (Zwolle) – Webron
Frank Hosmar (Haarle) – Alphaville N.O.P.
Rixt van der Horst (Nistelrode) – Findsley N.O.P.
Neel Schakel – Van Klei (Holten) – Edison
Saskia Louise Meinema (Dronrijp) – Karsten van de Oostwal
Nicole den Dulk (Elen, België) – Wallace N.O.P.
Demi Vermeulen (Zevenaar) – Wannabe
Glasten Krapels (Halfweg) – Windhook
Anni Meijer (Stokkum) – Countrymill Clarc

KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy
De KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy heeft als belangrijkste doel het stimuleren van het aangepast sporten dressuur, zowel in de breedte als in de topsport. De KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy biedt geclassificeerde ruiters tevens een uitgebreid aanbod aan wedstrijden van goede kwaliteit, waarbij de internationale proeven worden uitgeschreven.

Over Witte Van Moort
Begonnen in de jaren ’50 in een kleine Twentse schuur, heeft Witte Van Moort zich ontwikkeld tot internationale topproducent van hoogwaardig plaatwerk. Witte van Moort biedt een breed scala aan hoogwaardige plaatbewerkingen in voornamelijk middelgrote productieseries. Innovatieve dieptrektechnieken, het lasersnijden en lassen van onder andere diepgetrokken producten, poedercoaten en de eindmontage, alles is in eigen huis mogelijk. www.wvm.nl.

Kijk hier voor meer informatie over de  KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy

Bron: KNHS
Foto: Luifoto