Tijdens de Menindoor  in Tolbert werd op zaterdag 1 december niet alleen gestreden om de eindoverwinning, maar ook om een plaats in het team, dat District Noord gaat vertegenwoordigen tijdens de Jumping Amsterdam Districtscup op 20 januari 2013 in de Amsterdam RAI.

Na een spannende finale werd het team van District Oost bekend. Bij de tweespan paarden scoorde Hans Reitzema met zijn eerste plaats naast de eer ook een startplaats voor Jumping Amsterdam. Dit deed ook Brian Bing bij de enkelspan paarden hierdoor mag hij het mendistrict Noord in Amsterdam vertegenwoordigen.

Bij de tweespan pony’s was Pieter Douma winnaar en nam het startbewijs voor Mennen in Mokum mee naar huis net zoals bij het vierspan pony’s waar Jannes kinds de eerste plaatst wist te bemachtigen en hiermee ook Districtsteam Noord vertegenwoordigd. Alle finalisten ontvingen Jumping Amsterdam statiedekens en oranje t-shirts, de kleur waarin Districtsteam Noord gehuld gaat op Jumping Amsterdam in de Amsterdam RAI.

Inmiddels zijn de Teams van District Noord, Oost en West bekend. De selectiewedstrijd voor District Zuid vindt plaats op 6 januari tijdens de minimarathon in Deurne.

Informatie Mennen in Mokum