Op zaterdag  28 januari opent de topdag van Jumping Amsterdam vol sport en show met de Amsterdam Team Challenge presented by Hoefslag. Jeugdruiters dressuur binden in deze rubriek in teamverband de strijd met elkaar aan. Inmiddels is bekend geworden welke ruiters deel gaan nemen, de exacte teamsamenstelling wordt op een later moment bepaald.

Pony’s:
Brandy Bos – Charming Foret
Marten Luiten – Movie Star
Romy Verweij – Brouwershaven Nairobi 

Junioren
Daphne van Peperstraten – Greenpoint’s Cupido
Florence Siemer – Zidane
Mylene Spaak – Ziteldo 

Young Riders
Jasmien de Koeyer – Esperanza
Jeanine Nekeman – Vlingh
Lisanne Zoutendijk – Kostendrukkers Watteau

Mediapartner
Net als voorgaande jaren is Hoefslag ook in 2017 de mediapartner van Jumping Amsterdam. Al meer dan 65 jaar brengt Hoefslag de paardenwereld bij de liefhebber thuis. Het onafhankelijke paarden(sport)medium brengt via het maandelijkse tijdschrift, de website en de social media kanalen achtergronden en praktische informatie over paarden, sport en paardenhouderij.

Het toonaangevende magazine is alle dagen prominent aanwezig op het evenement van 26 tot en met 29 januari in de RAI Amsterdam, biedt uitgebreide verslaggeving aan via de website www.dehoefslag.nl en heet bezoekers welkom in de stand, waar je net als voorgaande jaren verrast zult worden met een leuke actie.

Kijk op www.dehoefslag.nl en volg Hoefslag op www.facebook.com/Hoefslag/.

Foto: Esmee Donkers met Zaffier van Leanjo (Digishots).