Valegro zal volgend jaar april naar Las Vegas afreizen om zijn wereldbekertitel te verdedigen. Dit laat Carl Hester, eigenaar en trainer, weten. Charlotte Dujardin en de twaalfjarige KWPN-ruin zullen dit seizoen te bewonderen zijn tijdens de wereldbekerwedstrijden van London, Olympia (16 t/m 22 december) en Amsterdam (30 en 31 januari).

De nieuwe reeks wereldbeker ging dit weekeinde van start in Odense, de eerste etappe van de negen competities tellende winterreeks. Dujardin en Valegro schreven afgelopen jaar in Lyon, Frankrijk, hun eerste wereldbekertitel op naam. Het duo kwam via een wild card in de finale terecht. De combinatie is eigenaar van drie wereldrecords: een Grand Prix record van 87.12% (Lyon), de Grand Prix Special (88.02%, Hagen) en de Kür (93.97%, Londen).

Wilt u deze bijzondere combinatie in het echt bewonderen? Dit is uw kans! Kom op vrijdag 30 januari of zaterdag 31 januari naar Jumping Amsterdam! De kaartverkoop voor Jumping Amsterdam is inmiddels begonnen, kijk op kaartverkoop op deze website voor meer informatie.

Bron: De Hoefslag