Het paard/pony-relais, een populair onderdeel van de Novotel Jumpertjes Kinderochtend, is vanmorgen gewonnen door het team bestaande uit Karim El Zoghby en Elise van de Mheen.

In het paard/pony-relais vormen een internationale springruiter en een jong ponytalent een team. De volwassen ruiter probeert een foutloos parcours te rijden en vervolgens telt de tijd van de ponycombinatie. De Egyptische ruiter Karim El Zoghby kwam met het paard Jument Dufee zonder fouten over de streep. Vervolgens reed Elise van der Mheen haar razendsnelle schimmelpony Tweety naar de overwinning in 19,12 sec. Het team met Gerco Schroder met Eurocommerce Callahan en Rooza Driessen met Oswald werd tweede, zonder fouten in 21.64 sec. De derde prijs werd gewonnen door Carry Huis in ’t Veld met Zamerose en Julia Engelsman met Spirit.

Met 400 vestigingen in grote internationale steden, zakendistricts en selecte vakantiebestemmingen, bedt Novotel de gast moderne  en sfeervolle accomodateis waar men zich prima thuisvoelt. Informatie: www.novotel.com  

Foto: www.digishots.nl