RSV de Cavalieren in Berkel Enschot organiseerde zondag de laatste Subli selectie wedstrijd, waarbij de punten werden verdeeld voor deelname aan de halve finale op 15 december in Harmelen. 

Emmelie Scholtens was oppermachtig bij de vierjarigen en stelde twee halve finale tickets veilig. Met Joe (v. Blue Horse Zatchmo) behaalde ze 85.8 punten. Met haar tweede paard Jamaica (v. Desperado) mocht Scholtens de 2e prijs in ontvangst nemen met een totaal van 85.4.
De derde prijs was voor Vai Bruntink met de All at Once-nakomeling Jappeloup, ze behaalden 82 punten.

Bij de vijfjarigen was het Dinja van Liere met Independent Little Me die de proef wist te winnen. De halfbroer van Capri Sonne Jr. behaalde 76.8 punten. Naast de 5 jarige hengst heeft Dinja ook een 4 jarige Johnny Cash en Deparon US geplaatst voor de halve finale.

De tweede prijs bij de vierjarigen ging naar Theo Hanzon die de zoon van zijn Grand-Prix merrie Helena reed. Met 74,6% plaatst Hanzon zich met Igitur v/h Goorhof (v. Wynton) hiermee ook die halve finale.

De tussenstand wordt gepubliceerd op www.subli.nl. De 15 beste deelnemers uit de selectiewedstrijden komen aan start tijdens de halve finale op 15 december in Harmelen. De 5 beste deelnemers plaatsen zich voor de finale op donderdagavond 24 januari tijdens Jumping Amsterdam.