Expo Flora en Jumping Amsterdam hebben een 3-jarige overeenkomst getekend waarbij de samenwerking die in 2011 van start is gegaan, een mooi vervolg krijgt. Expo Flora verzorgt tijdens Jumping Amsterdam de inrichting en decoratie van onder andere de entree, de VIP-tribune, de kantoren en het perscentrum. Ook de aankleding in de piste is in handen van de creatieve partner uit Harmelen.  

Jumping directeur Annemarike van Putten-Bunschoten: “Structurele samenwerking met leveranciers is één van de pijlers onder het succes van Jumping Amsterdam. Zo is dat ook het geval met Expo Flora. Wij zijn dan ook heel blij met de verlenging van het partnership waarbij we elke editie weer samen verder bouwen aan een mooi evenement waarbij functionaliteit en uitstraling hand in hand gaan.”

Ook Stefan Enthoven, directeur Expo Flora, is enthousiast:” Jumping Amsterdam is een uitstekende showcase van waar wij als Expo Flora goed in zijn: creating the difference! Het is een continue proces waarbij wij samen met de Jumping organisatie de beleving op het evenement willen blijven verbeteren. Hiervoor is wederzijds vertrouwen nodig en dat hebben we nu voor de komende 3 edities weer naar elkaar uitgesproken. Wij kijken er naar uit!”