Het Join Jumping Gala aan de vooravond van de 49ste editie van Jumping Amsterdam is als een van de succesvolste gala-avonden in Mokum de boeken ingegaan.

Orange Babies-ambassadrice Natasja Froger nam de presentatie van de avond voor haar rekening en deed dat uiterst charmant. De ruim 200 gasten genoten op de ‘middenstip’ van Jumping Amsterdam van een heerlijk diner, gezellige muziek en diverse optredens.

Het hoogtepunt van de avond was de veiling, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan Orange Babies, de organisatie die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met HIV en hun baby’s in Afrika te helpen. Natasja Froger nam samen met Jumping-bestuurslid en Wim Bohnenn van De Telegraaf de rol van veilingmeester op zich.

De stemming zal er al snel in en er werd flink geboden op de diverse veilingitems, waaronder een uniek Ajax shirt, gesigneerd door de volledige selectie 2007/2008, een dag met Rabo Talent Lotje Schoots, een VIP reis naar de Olympisch Spelen en een VIP arrangement voor Jumping Amsterdam 2009. Klap op de vuurpijl was de zwart/wit advertentie in De Telegraaf, waar door twee partijen over en fors op werd geboden. Bohnenn bood uiteindelijk beide partijen een fullcolour advertentie aan voor de geboden bedragen. De uiteindelijke opbrengst van de avond overschreed ruim 130.000 euro.