De Anemone Horse Trucks Prijs is zojuist gewonnen door de vijftienjarige Annemijn Gaalman uit Haarlo. Met haar vosmerrie Oh Look at Me (v. Indoctro) bleef de amazone alle concurrenten in de finale van de klasse M springen voor.

Het duo finishte in de barrage bijna een seconde eerder dan de nummer twee, Erik Teepen. De ruiter uit Venlo reed in de RAI met de achtjarige merrie Tepper (v. Lupicor). Niels Nanning uit Dalfsen won de derde prijs met de zesjarige merrie Belrose (v. Action-Breaker). In totaal wisten 13 van de 35 deelnemers in deze rubriek een ticket voor de tweede omloop te verdienen. Vijf combinaties bleven ook in de barrage foutloos.

Anemone Horse Trucks: de paardenauto specialist uit Scherpenzeel. Anemone Horse Trucks is het adres voor uw nieuwe of gebruikte paardenauto, direct uit voorraad. De concepten die Anemone u biedt worden gemaakt bij gerenommeerde carrosseriebouwers en zijn voorzien van degelijke materialen en luxe. Ook kunt u bij Anemone terecht voor service, leasing en verzekering van uw paardenauto. Informatie: www.anemone.nl

Startlijsten en uitslagen

Foto: Digishots