Jumping Amsterdam is gastheer van de finale van de eerste KNHS-GP People Trophy. Op donderdag 22 januari 2009 komen de 20 hoogst geplaatste ruiters uit de competitie aan start in de imposante internationale piste van Jumping. Dat het een mooie strijd gaat worden staat nu al vast; naast de eer en een prachtige deken van GP People is er een geldprijs van maar liefst 500 euro voor de winnaar.

GP People Detachering is sinds kort aan de KNHS verbonden als sponsor van de ZZ-springcompetitie. Diverse selectiewedstrijden door heel Nederland bieden springruiters in de hoogste klasse van de breedtesport de kans zich te selecteren voor de finale. De deelnemers kunnen op iedere wedstrijd punten verzamelen. De beste drie resultaten leveren een klassement op, waarbij de beste twintig combinaties een startbewijs krijgen voor de finale in de Amsterdam RAI. De eerste selectiewedstrijd van de KNHS-GP People Trophy zal worden verreden tijdens Concours Hagestein op zaterdag 12 juli.

GP People was in 2008 al betrokken bij Jumping Amsterdam. Naast een stand in het promodorp en de GP People Prijs (die gewonnen werd door niemand anders dan Anky van Grunsven), detacheerde GP People vier medewerkers in verschillende representatieve functies tijdens aan het evenement.

Kalender KNHS-GP People Trophy
Hagestein 12 juli 2008
Hoofddorp 16 augustus 2008
Eindhoven 30 augustus 2008
Hoogland 20 september 2008
Lisse 19 oktober 2008
Maassluis 16 november 2008
Roosendaal 12 december 2008
Amsterdam 22 januari 2009 – FINALE –

foto links: Adinda Kollau en Vanessa Jansen feliciteren Anky van Grunsven met haar overwinning in de GP People prijs