Ook tijdens Jumping Amsterdam 2019 wordt in samenwerking met Dressuur Magazine de Masterclass ‘Jureren kun je leren’ georganiseerd. 

Na het succes van de vorige editie zal de Masterclass “Jureren kun je Leren” ook deze editie twee keer plaats vinden.

Kruip donderdag 24 of vrijdag 25 januari 2019 in de huid van een jurylid en beoordeel een combinatie uit de Subli Competitie Jonge Dressuurpaarden of FEI Dressage World Cup™ Grand Prix! Nadat je de prijsuitreiking hebt bijgewoond, bespreek je met een internationaal jurylid aan de hand van videobeelden de beoordeelde proef met je eigen ingevulde protocol. Op donderdag voorafgaand en op vrijdag aansluitend aan de Masterclass is het mogelijk om deel te nemen aan de ‘Tour the Jumping’. Een hostess van Jumping Amsterdam neemt je mee en vertelt over de historie van Jumping Amsterdam door de jaren heen en de veranderingen die dit jaar plaats hebben gevonden.

De Masterclass ‘Jureren kun je leren’ is erkend door de KNHS

Geef je snel op want er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar! De kosten voor deelname bedragen €35 per persoon inclusief dagentree voor de donderdag en €40 per persoon inclusief dagentree voor de vrijdag. Een dagkaart voor donderdag 24 en vrijdag 25 januari is noodzakelijk om deel te kunnen nemen aan de masterclass.

Ben je al in bezit van een dagkaart voor de donderdag of vrijdag voor Jumping Amsterdam? Dan is het ook mogelijk om je alleen op te geven voor de masterclass, deze kosten bedragen €19 per masterclass per persoon.

Klik hier om je in te schrijven voor de Masterclass ‘Jureren kun je leren’

Bron en foto: Dressuur Magazine