Gerard Joling en Britt Dekker verzorgen samen op vrijdagavond 25 januari, tijdens de Telegraafavond van Jumping Amsterdam, een muzikale show.

Britt Dekker heeft een speciale band met Jumping Amsterdam: “Ik woon in Amsterdam en ik kom er al sinds ik jong ben. Dan spaarde ik echt weken om mijn kaartje te kunnen betalen.” Over de show met Gerard Joling laat ze nog weinig los: “Nou, Gerard heeft wilde plannen en kent niet zoveel angst. Hij is echt stoer, dus ik hou mijn hart vast. Wat we precies gaan doen blijft nog een verrassing, we gaan in ieder geval samen rijden!”

Ook Gerard Joling is een trouwe bezoeker van Jumping Amsterdam. In 2010 gaf hij een onvergetelijk optreden samen met Edward Gal. “Ik word altijd uitgenodigd door gastheer en bestuurslid Wim Bohnenn. Ik ben een enorme liefhebber van Jumping Amsterdam, en paardrijden vind ik heerlijk, dus ik kijk uit naar mijn optreden met Britt!” 

Programma De Telegraafavond op 25 januari 2019, vanaf 18:30 uur:
• De Telegraaf Prijs, internationaal springen 1.45m
• Muzikale show Gerard Joling en Britt Dekker
• RAI Amsterdam Prijs, internationaal springen 1.50m met barrage
• Amsterdamse afterparty met Café Bolle Jan en Samantha Steenwijk

Eerder werd al bekend gemaakt dat Britt Dekker met haar toppaard Eve tijdens de Novotel Jumpertjes Kinderochtend op zondag 27 januari een dressuurles krijgt van Anky van Grunsven. Ook is er op zondagochtend een Meet&Greet voor de fans van Britt Dekker en Esra de Ruiter van Paardenpraat.TV.

Over Jumping Amsterdam
Jumping Amsterdam staat voor top-paardensport, entertainment én Amsterdam. Onze hoofdstad is van donderdag 24 t/m zondag 27 januari gastheer van de mondiale top uit de dressuur- en springsport. De editie in 2019 is extra feestelijk, want naast de terugkeer van de Longines FEI Jumping World Cup™, viert Jumping Amsterdam haar 60-jarig jubileum. Dit wordt groots gevierd met een bijzondere ‘Diamond Edition’ en spectaculaire shows. Bezoekers kunnen naar hartenlust winkelen bij ruim 80 standhouders en ook voor lekker eten en drinken zijn ze bij Jumping Amsterdam aan het juiste adres. Na afloop van het sportprogramma zorgt Café Bolle Jan voor een echt Mokums feestje. Kijk voor meer informatie en tickets op www.jumpingamsterdam.nl.

Foto: Luifoto