Horse & Country TV, de televisiezender die gespecialiseerd is in de paardensport en het buitenleven, is in november 2017 ‘Zender van de Maand’ bij Ziggo. Dit houdt in dat de zender de gehele maand is opengesteld voor alle digitale Ziggo-abonnees! H&C TV is te zien op kanaal 136.
Om dit te vieren, kun je reageren op de FB-post van Ziggo en maak je kans op VIP-kaarten voor Jumping Amsterdam!

Ben jij abonnee bij Ziggo? Ga dan snel naar kanaal 136 en geniet van 24/7 paardenprogramma’s. En vergeet zeker niet te reageren op Facebook.

Meer informatie over H&C TV
Met Horse & Country TV kun je 24 uur per dag genieten van de paardensport. Deze zender brengt niet alleen de hoogtepunten van de beste internationale sportwedstrijden zoals de FEI Wereldbekerwedstrijden en de Global Champions Tour, maar laat ook verhalen achter de schermen zien. Zo zijn er verschillende Yard Talk afleveringen waarin bekende ruiters van verschillende disciplines vertellen over hun leven en de sport. Masterclass-afleveringen zitten boordevol met tips.

Ook internationale horsemanshiptrainers zoals Monty Roberts, Pat en Linda Parelli en Annemarie van der Toorn zie je op Horse & Country TV. Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht. Horse & Country TV zendt onder andere de afleveringen van Black Beauty, The Saddle Club en de Penny TV Show uit.

Met het ruime aanbod van H&C TV hoef je je nooit meer te vervelen! Horse & Country TV is deze maand Zender van de Maand bij Ziggo. Normaal gesproken kun je Horse & Country vinden in het Movie & Series XL pakket. Dit is het meest complete tv-pakket van Ziggo en is standaard inbegrepen bij het tv-abonnement Max.

Bron: Horse & Country TV, mediapartner van Jumping Amsterdam