Nog maar iets meer dan vier weken en dan is het zo ver! Na het succes van de eerste editie staat Jumping Amsterdam op zondagavond 26 januari opnieuw in het teken van ‘Mennen in Mokum’. Tijdens deze spectaculaire menavond strijden de vier districten onder leiding van vierspanmenners IJsbrand Chardon, Koos de Ronde, Theo Timmerman, Hans Heus en Herman ter Harmsel om de Jumping Amsterdam Districtscup.

Ieder District rijdt in een kleur om het teamgevoel te versterken. Wat is er nu mooier dan je eigen District aan te moedigen in je de kleur van je team? Noord rijdt in oranje, Oost in rood, Zuid in wit en West in blauw. De teams van Noord, Oost en West zijn inmiddels bekend en deze menners hebben de speciale Jumping Amsterdam t-shirts al in huis.

Wil jij samen met je menvereniging ook je District aanmoedigen in de juiste kleur? Bestel dan nu de t-shirts!
De prijzen voor de t-shirts met de opdruk ‘mennen in Mokum 2014’ in de kleuren oranje (noord), rood (oost), wit (zuid) en blauw (west) zijn als volgt:
25 shirts kosten 11,70 per stuk
50 shirts kosten 7,80 per stuk
100 shirts kosten 5,60 per stuk
De prijzen zijn exclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.Voor bestellingen kun je contact opnemen met Kelly Ultee, Jumping Amsterdam via 020-5491605 of [email protected].