Net als voorgaande jaren is Hoefslag ook in 2016 de mediapartner van Jumping Amsterdam. Al meer dan 65 jaar brengt Hoefslag de paardenwereld bij de liefhebber thuis. Het onafhankelijke paarden(sport)medium brengt via het maandelijkse tijdschrift, de website en de social media kanalen achtergronden en praktische informatie over paarden, sport en paardenhouderij.

Het toonaangevende magazine is alle dagen prominent aanwezig op het evenement van 28 tot en met 31 januari in de  RAI  Amsterdam, biedt uitgebreide verslaggeving aan via de website www.dehoefslag.nl en heet bezoekers welkom in de stand, waar je net als voorgaande jaren verrast zult worden met een leuke actie.

Daarnaast opent Hoefslag op zaterdag   30 januari een topdag vol sport en show met de Amsterdam Team Challenge presented by Hoefslag. Jeugdruiters dressuur binden in deze rubriek in teamverband de strijd met elkaar aan. In 2015 won het team met Eveline Bos met Hippique Media’s Valentino (v. Dornick), Laura Quint met Valezquez (v. Krack C) en Lotte Meulendijks met MDH Parole (v. Pasolongo).

Kijk op www.dehoefslag.nl en volg Hoefslag op www.facebook.com/Hoefslag/.