Kingsley en Hoefslag zetten samen een nieuwe competitie op de wedstrijdkalender voor U25 combinaties, de ‘Kingsley Future Cup U25 presented by Hoefslag’. De competitie bestaat uit een aantal selectiewedstrijden door het hele land en een finale tijdens ‘The Diamond Edition’ van Jumping Amsterdam. Op zaterdagochtend 26 januari 2019 zal de finale van de Kingsley Future Cup U25 presented by Hoefslag gereden worden in de RAI Amsterdam.

Enthousiast vertelt Monica Koole van Kingsley: ‘Hoefslag kwam met het vernieuwende idee om een competitie te organiseren voor de U25. Een leeftijdscategorie waar tot op heden nog geen competitie voor was. Het initiatief om dit te organiseren voor deze doelgroep, de jeugd, is fantastisch. De jeugd heeft immers de toekomst. Daarnaast willen wij met onze eigen producten ook altijd innovatief zijn en dit idee sluit mooi aan op onze visie.’

Ook jij kan je selecteren voor de finale U25! Deelname aan de finale van de Kingsley Future Cup U25 presented by Hoefslag is mogelijk door kwalificatie in minimaal twee van de vier voorselecties. De zes hoogst geplaatste ruiters ontvangen een startbewijs voor Jumping Amsterdam.

Tijdens de finale van de Kingsley Future Cup U25 presented by Hoefslag zal er ook een leerzame clinic plaatsvinden. De topruiter of -amazone houden wij nog even geheim!

Kijk voor meer informatie en selectiewedstrijden op Jumping of op dehoefslag.nl