Jumping Amsterdam is een zeer vooraanstaand evenement waar Horse & Country TV al vier jaar een samenwerking mee heeft.  Ook in 2016 trekken de beide partijen samen op.  Als paardensportliefhebber kun je dit hippische spektakel onmogelijk missen.

Directeur Jumping Amsterdam Annemarike van Putten-Bunschoten is zeer content met deze voortzetting: “De samenwerking met Horse & Country TV biedt beide partijen veel mogelijkheden. Jumping Amsterdam is een hippisch topsportevenement dat niet mag ontbreken in het aanbod van de zender. De publiciteit en aandacht die daarmee rechtstreeks binnen de doelgroep gegenereerd worden, zijn voor Jumping Amsterdam van grote waarde.”

Net als vorig jaar zal Horse & Country TV wederom met een stand aanwezig zijn tijdens Jumping Amsterdam. Hier kun je altijd terecht  voor de laatste nieuwtjes en vragen over de zender. Er zullen ook prijzen te winnen zijn, dus mis het niet!

Daarnaast zal presentatrice Daisy van Nieuwkasteele een kijkje nemen achter de schermen en meerdere bekende ruiters interviewen voor Passe Partout. Tijdens Jumping Amsterdam 2015 werd bijvoorbeeld Olympisch Kampioene Charlotte Dujardin geïnterviewd.  Wij garanderen jou de mooiste momenten van het evenement!

De data en tijden van de uitzendingen worden t.z.t. bekendgemaakt. We’ll keep you posted!

Bron: H&C TV